Mennyire nehèz a tanító szak?
Figyelt kérdés
Munka mellett ellehet vègezni?2023. júl. 19. 13:55
11/13 anonim válasza:
"Amúgy egy alsós tanítónőnek minek az elvont matek?" - mert értened kell az alapokat ahhoz, hogy tanítani tudd. Pl hogy a természetes szám fogalmát hogyan alakítjuk ki. Mert a 6évesek többségének az egy-kettő-három-négy... csak mondóka, különösebb tartalom nélkül.
Hogy írásbeli műveletek esetén el tudd mondani, mit és miért váltunk és hova.
Hogy a 2 harmadot kétféleképpen is lehet értelmezni, és mindkettő helyes.
stb.
12/13 anonim válasza:
Ne haragudj, az elvont matek fogalmán én nem azt értettem, hogy mi a természetes szám, azt már alsóban megtanítják. Akkor nem lehet az olyan nehéz. Nekem az elvont matek a komplex számoktól kezdődik. Én pl. nem tudom megérteni, hogy hogy lehet a -1-ből gyököt vonni.
13/13 anonim válasza:
Nem az az elvont, hogy mi a természetes szám fogalma, hanem hogy hogyan alakítjuk ki. Halmazok számossága, osztályozás stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!