Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Tanító szakra nehéz az alkalma...

Tanító szakra nehéz az alkalmassági?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Tanító néninek készülök és a Széchenyi István Egyetemre szeretnék jelentkezni.

Azt szeretném kérdezni,hogy testnevelésből nehéz az alkalmassági vizsga? Félre ne értsétek nem egy nagy hordó vagyok, csak sosem voltam túl extra tesiből. Elég sok ijesztő dolgot hallottam erről az alkalmasságiról.. Ha valami nagyon nem megy akkor tényleg vége a tanító néni pályafutásomnak? :O :(

Kérlek írjátok, főleg olyanok akik nemrég csináltak ilyen 'vizsgát'. Jó lenne olyanokkal beszélgetni akik szintén tanítónak készülnek! :)

(Kicsit pánikolok..)

2017. jan. 24. 19:28
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!