Milyen az Elte Btk?
Mennyire nehéz elvégezni ott egy alapképzést?
Idei jelentkezőkhöz szólnék, mennyi pontotok van és milyen szakra adtátok be a jelentkezést?
Én szabadbölcsészre és 458 pontom van. Gondolom , hogy ez elég , de azért mégis félek egy
Kicsit a jövő heti ponthatár húzástól..:(
Én tavaly jelentkeztem anglisztikára 396 ponttal. Engem mindig is a nyelvek érdekeltek, szóval mindenképp ilyen téren tanultam volna tovább. Most ezért hülye lennék? :D Igaz, tanultam volna inkább valami olyat, amit utálok, azzal sokkal jobban járnék...
Arról rengeteget tudnék mesélni én is, milyen megjegyzéseket kapok végzős korom óta. Ha szóba kerül, hogy BTK-n tanulok, minden második válasz az "hehe sajtburger menüt kérek". A kétszázmilliomodik mekis megjegyzés után már visszaszólni sem akarok, csak ráhagyom. De ha megemlítem, hogy angol szak, akkor arra már azt szokták mondani, hogy az mondjuk tök jó. De a múltkor megkaptam, hogy miért vagyok büszke arra hogy bölcsész vagyok? Olyan értelemben nem vagyok rá büszke, hogy mindenkinek ezzel dicsekedjek, de most ezt komolyan szégyellnem kéne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!