A lányom jövőre megy suliba. Tudnátok véleményt mondani a kispesti általános iskolákról? Milyen szakkörök vannak? Milyenek a tanárok, stb. Ki melyiket ajánlja
Egyikben olyanok a tanarak, hogy tojnak a gyerekekre. Oké, hogy a tanítás a dolguk, de ha szünetben bántja, sok esetben fizikailag kínozza egyik gyerek a másikat, akkor nem kéne a tanárnak segítenie és megvédeni a jót és gyengét????
Márpedig nem teszi. Pláne ha az agresszív kölök és szülei nem a napon barnultak...
"akkor nem kéne a tanárnak segítenie és megvédeni a jót és gyengét????"
Nem feltétlenül a tanárnak kellene, hanem a többi osztálytársnak!
Emelni kellene a testnevelés órák számét és színvonalát vagy gyakoribb dupla testnevelést berakni az órarendekbe, hogy az "osztály" csapattá kovácsolódjon...
Amikor még én voltam diák (kb 30 éve), a felsőbb évfolyamokból is ismeretlen diákok bevédték az alsós gyengébbeket amikor észrevették hogy valakit terrorizálnak szünetbe.
Nem volt ez a szemethunyunk, elsétálunk, meg a telefont bámuljuk magatartásmód.
Nem volt ennyi gyáva féreg!
Kedves második válaszoló!
Melyik iskoláról van szó?
Igen, szakkörök. Nem az összesbe szeretném be íratni, de egybe jó lenne ha járna. Ilyenre gondolok, hogy pl. Kézműves, tánc.
De érdemleges választ nem nagyon kaptam a kérdésemre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!