Mi a véleményetek a Milton Friedman egyetemről?
Az, hogy eddig még SOHA nem hallottam róla. Valószínűleg diplomagyár.
Természetesen lehet, hogy tévedek.
Én mikor felvételiztem akkor gondolkodtam rajta.
Végül a sok negatív itteni vélemény miatt nem mentem el, de az az igazság, hogy az itteni vélemények sem relevánsak igazán. Senki olyan nem írt a Miltonról eddig aki oda járt volna, mindenki csak hírből gondolja, hogy szar lehet.
Én emiatt az elte-t jelöltem meg első helyen és bejutottam. Hát, ekkora csalódás még sehol se ért az életbe mint itt, úgyhogy hiába nem kell reklám (kedves kettes) az elte-nek, ugyanúgy szar marad mint egy olyan egyetem akit meg agyba-főbe nyomatnak a reklámok.
Úgyhogy én azt mondom, hogy ne légy előítéletes kérdező és ne az itteni véleményekre alapozz, mert más kérdéseknél is random idegenek mondják, hogy szar a Milton pedig nem ismernek onnan senkit. Ha van nyílt nap, menj el és nézd meg.
Régen ez valóban a Zsigmond Király főiskola volt, de lepasszolták Köves Slomóéknak, szóval most nagyjából világi zsidó egyetemként működik. [link]
A nagy számú képzést nyilván úgy hozzák össze, hogy Intercity-professzorok tanítanak akik átjárnak mondjuk a Corvinusról, BME-ről, Óbudairól meg máshonnan, de saját oktatók főleg csak azokon a tanszékeken vannak amin a ZSKE-nek is volt kompetenciája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!