Milton Friedman Egyetem tényleg gáznak számít?
Figyelt kérdés
Csak itt indítanak levelezőn olyan szakot, amire szeretnék jelentkezni, de azt hallottam róla, hogy "gáznak" számít oda járni.2022. dec. 4. 18:43
1/6 anonim válasza:
Egy egyetemet a tanárai és a hallgatói tesznek naggyá. Menj oda, legyél jó a szakmádban, és öregbítsd az intézmény hírnevét. Nem gáz oda járni szerintem.
2/6 anonim válasza:
Egy-két munkahelyet leszámítva sehol és senkit nem érdekel hol végeztél (sok helyen még azt sem nézik hogy mit), csak legyen papírod. Esetleg a Big4-nál szelektálhatnak pl hogy ki milyen suliba járt, de a nagy többséget ez nem érdekli
3/6 anonim válasza:
szia! ugyanezen merengek en is, sokaddiplomakent szeretnek valamit, amolyan hobbi szinten, es csak itt inditjak. ez a kommunikacio es mediatudomany azon belul uzleti kommunikacio... vegignyaltam a felvit, sehol mashol nincs ilyen specializacio. nekem pedig a szakmamon max az uzleti vonal dobna tobbet, szoval gondolkodom, mert hiaba kerulnek be mashova is, olyan szakiranyok vannak amiket hasznositani semmilyen formaban nem tudok
4/6 anonim válasza:
Ma olvastam, hogy a fideszes Deutsch Tamás "Tanít" ezen az egyetemen, szóval, igen GÁZ... elgondolkoztam, hogy vajon mit taníthat egy ilyen kvalitású ember?
5/6 A kérdező kommentje:
4
Ora temaja: hogy jozanodj ki after utan
2023. jan. 11. 16:54
6/6 anonim válasza:
Orbán Récsöl meg a Food Service Management nevű tárgyat tanítja a Corvinuson, szóval oda is jut azért a fideszes IQ-ból bőven…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!