Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Milton Friedman levelező?

Milton Friedman levelező?

Figyelt kérdés

Tök őszinte leszek. Hál' Istennek van egy rendes, biztos állásom, viszont kell egy diploma. Tök mindegy miből, tök mindegy honnan, csak a papír számít.

Emiatt is választottam egy könnyebb szakot a sokak által amúgy kritizált Milton egyetemen, levelező tagozaton.

Kérdésem , hogy bár én azt látom, hogy a legtöbb péntek és szombat oktatási nap, konkrét időpontot nem látok sajnos, van valakinek tapasztalata, hogy néznek ki a bejárások?

Pénteken esténként, vagy esetleg már korábban? Ha korábban van az oktatás, probléma, ha aznap nem tudok bejárni/később érek be a munkám után?

Nagyon köszi

2022. júl. 15. 15:01
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Levelezőn sok esetben vannak úgy az oktatási napok, hogy pénteken és szombaton egész nap, tehát reggeltől késő délutánig. Erről konkrétumot az adott iskola adott szakján tudnak mondani. Ha teheted, köss a munkáltatóddal képzési szerződést, akkor biztosan nem lesz probléma ebből.
2022. júl. 15. 15:20
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ!

Voltam már más egyetemen, más szakon levelezőn, ott nagyon rugalmasak voltak, senkit nem érdekelt, ott vagy-e az eloadason vagy sem. Lévén, hogy felnőtt emberként más elfoglaltsággal, kötelességgel kell összeegyeztetni az egyetemi dolgokat, nem véletlen mentünk levelezőre.

Azért próbálkoztam, hátha van itt olyan akinek konkrét tapasztalata van és hamarabb válaszol nekem mint az intézmény.

Képzési szerződés sajnos nem opció.

2022. júl. 16. 07:35
 3/3 anonim válasza:
Esetleg azóta van tapasztalat, hogy mennyire veszik komolyan a hiányzást?
szept. 27. 16:54

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!