Milton Friedman levelező?
Tök őszinte leszek. Hál' Istennek van egy rendes, biztos állásom, viszont kell egy diploma. Tök mindegy miből, tök mindegy honnan, csak a papír számít.
Emiatt is választottam egy könnyebb szakot a sokak által amúgy kritizált Milton egyetemen, levelező tagozaton.
Kérdésem , hogy bár én azt látom, hogy a legtöbb péntek és szombat oktatási nap, konkrét időpontot nem látok sajnos, van valakinek tapasztalata, hogy néznek ki a bejárások?
Pénteken esténként, vagy esetleg már korábban? Ha korábban van az oktatás, probléma, ha aznap nem tudok bejárni/később érek be a munkám után?
Nagyon köszi
Köszönöm a választ!
Voltam már más egyetemen, más szakon levelezőn, ott nagyon rugalmasak voltak, senkit nem érdekelt, ott vagy-e az eloadason vagy sem. Lévén, hogy felnőtt emberként más elfoglaltsággal, kötelességgel kell összeegyeztetni az egyetemi dolgokat, nem véletlen mentünk levelezőre.
Azért próbálkoztam, hátha van itt olyan akinek konkrét tapasztalata van és hamarabb válaszol nekem mint az intézmény.
Képzési szerződés sajnos nem opció.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!