Milton Egyetem tényleg rossz?
Jó nagy lúzer balfsz banda vagytok "nagyon intelligens szakemberekkel. Röhögnöm kell. Valszeg a jelentkező jobban járt, hogy nem hozzátok ment. 😉
"Egyszer a HR-es hölgy továbbított egy önéletrajzot ahol a jelentkező itt végzett. A szakmai interjút bonyolító nagyon intellifens senior szakemberekkel egymásra néztünk hogy mi ez valami hotdogárus képző hely? Dobtuk is ki az önéletrajzot, mi ilyen névtelen helyekről nem alkalmazunk kóklereket."
1, HR: ez nem foglalkozás, nem munka. a mérnök, programozó azok foglalkozások.
2, senior szakember: ez sem igazi foglalkozás.
3, vajon egy HR-es "szakember" honnan tudja, milyen a színvonal bizonyos egyetemeken? tapasztalatom szerint sehonnan-
4, mivel szakmai kérdéseket úgysem tudtok feltenni, mert nem értetik semmihez, ezért végül is érthető, h mindenféle mondvacsinált okokkal szóbeszédekre alapozva szelektáltok, ebből is látszik, mekkora semmihez nem értő naplopók vagytok
5, ha esetleg nem lett volna világos nektek, mi reál területen dolgozók egy alkoholista közmunkást is többre tartunk, mint titeket, ahogy a legtöbb IGAZI munkát végző ember
6. Te nem vagy szakember, még ha egy senior szakemberrel összenéztél is.
Nem bonyolító, hanem lebonyolító!
Ki az a mi?
Szánalom.
#8 akkor ezt nem csak én figyeltem meg? xD
Multkor még egyetemi tanszékvezetőként szólt hozzá egy témához de volt már atommagkutatóintézetben mérnök, programozó, egyéni vállalkozó, aukciós tárlatvezető, svájcban szívsebész kanadában ingatlanreferens
De a kedvencem az volt amikor a Sport szekcióban osztotta az észt valakinek női kézilabdaedzőként :DDD
Én 33 éves vagyok és a szociális ágazatban dolgozok. Ez lenne az első diplomám és még mindig nem tudom hogy mit tegyek 😅
Hasznosak voltak amúgy a válaszok köszönöm :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!