Gyógypedagógusnak tanulok, de vagy ehelyett, vagy emellé szeretném felvenni a sexuálpedagógiát. Ezt hogy tehetném meg?
Nekem meg az, hogy rendesen le sem tudod írni a tudományág nevét. Nekem érdekes módon 5.290 találat jött ki...
(szexuálpedagógiának hívják egyébként)
Az érdekes az, hogy szövegértelmezési problémáid vannak.....
Mondanám, hogy köszi, de....gondolom érzed, hogy miért nem.
(1.: nem a kérdésre válaszoltál,2.:ha sz@rul írtam volna be,akkor is kidobta volna a "tudományág helyes nevét"...
De azért megadtam a lehetőséget neked, hogy talán igazad van, és képzeld...nem volt, most 4 találat volt...azt másoltam be,amit te írtál........................)
Egyébként pedig miért írogtsz ilyen hangnemben?
Írd oda a nvedet, a címedet, linkelj 1 képet magadról, aztán legyen ekkora arcod....
Csatlakozom az elsőhöz. ha normálisan leírod a tudományág nevét, 5.290 találat jön ki:D
De mindegy.
Ez nem az bizonyítja, hogy szükség van rá, hanem azt, hogy egyáltalán nem elterjedt, és vszínűleg Mo-n tanulni sem lehet ilyet.
Max szexuálPSZICHOLÓGIÁT.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!