Felvételizők, egyetemre jelentkezők, hány pontotok van?
448
Kicsit többet akartam, de nem úgy jött össze. Hogy fel fognak-e venni, azt nem tudom, mert először indul a szak, de mérnöki és BME, így hátha nem olyan nehéz bekerülni. Ha ez nem jön össze, akkor sima fizikára megyek, ott 400 körül mozgott az elmúlt években.
376
Én teljes mértékig elégedett vagyok vele.🥰
Köszönöm szépen a válaszokat és a szavazatokat!
Remélem, felvesznek titeket oda, ahova szeretnétek bekerülni! 🙂
Nekem 428 pontot sikerült elérnem. Igazából nagyon félek, mert Kaposvárra jelentkeztem Pénzügy-számvitelre (MATE) nappali képzésre, amit sajnos két éve nem indítottak el. 2020-ban és 2019-ben felvettek volna.
Érdekes amúgy, mert az előző két évben is minimum tízen jelölték ezt a szakot, még sem indult el a képzés, szóval elég erős a félelmem, hogy ez idén is így lesz..
Minden esetre elégedett vagyok a teljesítményemmel, de igen izgulok nagyon.
400
A korábbiak alapján bőven elég lesz. Az utóbbi években 280-288 körül alakult a szegedi gyógypedagógia. Jászberény a második opció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!