Szerintetek hogy fognak változni a ponthatárok 2023-ban?
Figyelt kérdés
Tudom nyilván senki nem tudja pontosan megtippelni, de azért érdekel, hogy szerintetek mennyiben lesz más. Most hogy nincsen minimum ponthatár, meg kicsit bele babráltak az emelt érettségi kérdésbe is ( bár az annyira nem fontos, mert a legtöbb egyetem továbbra is kéri)
előre is köszönöm
2023. jún. 20. 11:50
1/4 anonim válasza:
Már vagy 200 ilyen kérdés született idén de szerencsére képes voltál kiírni a 201-et is. Röviden összefoglalva a lényeget: senki nem tudja a lényeget. Ha bővebben érdekel akkor használd a gyk keresőjét, garantáltan találsz ebben a hónapban legalább 10 ilyen kérdést.
2/4 anonim válasza:
Szakfüggő. Lesz ahol csökkenni fog, lesz ahol stagnálni és olyan is lesz ahol növekedni. Nem lehet általánosítani.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi #1 szerintem kiírok még egyet
Puszika
2023. jún. 21. 17:39
4/4 anonim válasza:
Szerintem emelkedni fognak. Már én is tűkön ülök de hamarosan kiderül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!