Szerintetek hogy fognak változni a ponthatárok 2022-ben?
Figyelt kérdés
2021. szept. 1. 14:16
1/4 anonim válasza:
Szerintem erről nagyon korai még találgatni, messze is van az év vége, addig is sok dolog történhet még.
De, hogy legyen egy konkrét válaszom is: nem hinném, hogy nagy változás lesz majd bármelyik irányba is.
2/4 anonim válasza:
Szerintem sem fog akkorát változni. De ezt kitudja. De pl. amelyik egyetemre én járok, ott már jó pár éve kb. ugyanannyi mindig a ponthatár, nem nagyon van eltérés.
3/4 anonim válasza:
#2-es vagyok. Mármint úgy értem, hogy annál az egyetemnél, ahova én járok, ott általában az összes szaknál mindig pont annyi a ponthatár az összes évben.
4/4 anonim válasza:
Szerintem addig, amíg még az érettségi sem történt meg, sőt azt sem tudjuk, hogy hányan jelentkeznek a felsőoktatásba, addig igazából semmi érdemlegeset nem tudunk mondani. A korábbi évek tapasztalatai (főleg a Covid óta) viszont azt mutatják, hogy még lényeges tényezők (pl. online oktatás, elmaradó szóbelik, jóval több felvételiző) sem befolyásolják drasztikusan a ponthatárokat a legtöbb helyen, de persze mindig lehetnek kivételek. Úgyhogy az elmúlt évek ponthatáraiból elég jól meg lehetett tippelni eddig mindig, hogy milyen változások lesznek, feltéve, hogy lesznek egyáltalán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!