BME 0 fizika tudással?
BME gépészmérnökire mennék.
Néztem a követelményeket, és elfogadják a történelmet meg a magyart is. Emelt töriznék(kell 1 emelt), matekból csak közepet tennék jövőre kb ilyenkor.
Viszont 0 fizika tudásom van. HA, úgy adódna, hogy felvesznek akkor nyílván próbálnék magamtól ismételni, átnézni a gimis fizikát, de ilyen gyér tudással, h kb gőzöm sincs mi az az elektron, lehetséges bent maradni?
Szerintem a kellő szorgalmam megvan hozzá ,azzal nincsen baj, de elmagyarázzák(vagy legalább átvesszük[ha nem annyira segítőkész a tanár]) az elejétől?
Mondjuk lehet, hogy fel se vesznek, de az más kérdés xd
"itt amúgy vektorokkal szórakozunk (pedig vektorokat ott is tanulnak matekból), csak a képleteket magoltatják"
A középiskolás fizika könyvben épp elég szó esik a vektorokról. Támadáspont, hatásvonal, ellenerő, ilyesmik (sőt, ilyesmikek).
"A középiskolás fizika könyvben épp elég szó esik a vektorokról. Támadáspont, hatásvonal, ellenerő, ilyesmik (sőt, ilyesmikek)."
Igen, van róluk szó, de nekem nem tűnt fel, hogy bármi közük lenne ahhoz, hogy v=s/t, a=v/t meg F=m*a...
"egyetemen végeztem a BSc-t"
Ő viszont még nem is érettségizett, nulla tapasztalata van róla, hogy hogyan kell egyetemi szinten önállóan tanulni, stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!