Motiválatlan vagyok, mit tegyek? jövő héten lesz a szóbeli és még szinte semmit nem tanultam
Én nettó 350 ezret keresek gyárban. Diplomás ismerőseim legnagyobb része csak szeretne ennyit. Ha tovább lépnék a ranglétrán, akkor majdnem fél milla is lehetne a fizu. Nemcsak operátor lehet valaki. És van továbbképzés az ügyesebbeknek.
Nem arra bátorítom a kérdezőt, hogy ne diplomázzon le, ne tanuljon tovább, hanem arra világítok rá, hogy ne csináljunk úgy, mintha csak az érne valamit. Majdnem az összes szakmunkás ismerősöm többet keres. Szobafestő, mechanikai valami, burkoló, plc programozó, stb. Lehet mondani, hogy a diplomás nem fárad le annyira, de ez nem feltétlenül igaz. Pl. meg lehet nézni a tanárokat, orvosokat, könyvelőket.
Ha nem tanulsz egy picit sem akkor van esély arra hogy megbuksz az érettségin. Így a munkaerőpiacon nem fognak kapkodni utánad. Mivel nem tanulsz tovább a szüleid kirakhatnak otthonról és magadat kell eltartanod. Gyárban 3 műszaki egy picit fárasztó lehet egy magadfajta motiválatlan embernek.
Ha nem találsz egy bolondot aki eltart akkor neked kell saját magadról gondoskodnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!