Angol szóbeli érettségin hány pont kell a ketteshez?
Szóval hány pont kell hogy ne bukjak meg?😕
42 pontom lett az írásbelin.
Ezt én is így tudtam, tavaly is azt mondta a tanár hogy 4 kell majd, de viszont most azt mondja az osztályfőnök, hogy 8 pont kell a ketteshez…
2x rákérdeztem .
Szia
En tavaly erettsegiztem, es ha az emlekeim nem csalnak 117 pont az irasbeli, es 33 a szobeli.
Gyulolom az angol (meg ugy az osszes tobbi) nyelvet is, szoval aterzem a helyzeted, es en is ugyanigy szamolgattam.:D
Bar nalunk joindulatu volt a tanar, valamint az elnok, es bar szakadtak rajtam, mert egy epkezlab mondatot nem tudtam osszerakni, de attoltak.:D
Szoval:
Osszesitettben 25 %-ot kell elerned, de vizsgareszenkent minimum 12%-nak kell meglennie.
Ez utobbi feltetel akkor teljesul, ha a 33 pontbol elersz 3,96=4 pontot.
150-nek a 25%-a 37,5 pont, tehat 38 kell hogy osszesitettben meglegyen a 25%-od.
Mivel neked a 42 pontod eleg, igy azt gondolom hogy valojaban 4 pont kell minimum.
Sok sikert!
Akkor téved az osztályfőnök.
Feltételezem történelem tanár, és mivel ott 60 pont (volt) a szóbeli, ott a 12%-hoz valóban 8 pont kell.
köszönöm szépen a válaszokat!
Mivel én sem vagyok túl jó angolból, ezért eléggé idegesít, hogy azt mondja hogy 8 pont kell a ketteshez és mivel jó lett az irasbelim is így végleg nem értem a 8 pontot.
Megkérdezem lehet harmadjára is mert ezt így nem tartom igazságosnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!