Hány pontot kell elérnem matematika szóbeli érettségin a bűvös ketteshez?
Sajnos év közben a matematika tárgyat oktató tanár nyugdíjból visszajőve hazavágta a megszokott rendszerünket. Az előtte levő tanárunk mindig azon volt, hogy a lehető legkevesebb egyest ossza ki, rengeteg korrepetálást tartott és valahogy mindig belénk verte a kettest. Azonban minden megváltozott mikor a régi tanár visszajött és darálást végzett rajtunk. 6-unket megvágott év végén. Lényegtelen...
Pótvizsga 4-essel meglett, kicsit talán el is bíztam magam benne, és sajnos az írásbelin csak 20 pontom lett. 5 pont kellett volna a bűvös ketteshez. Hétfőn szóbeli, és azt szeretném kérdezni tőletek, hogy hány pontot kell elérnem a szóbeli vizsgán, hogy meglegyen a kettes? Sajnos nem tudom hogy működik ez. Annyit mondtak, hogy hármasom is lehet a végén. Persze én hülye elfelejtettem megkérdezni mennyi kell legalább a ketteshez, ezért kérdezem most tőletek :)
Szia,énis ma megyek..
Most 17 pontom lett amihez kell még 21et szednem hogy meglegyen a2es.
mert ugye írasbelin cssk 25 pont kell de szóbelivel már 38.
eleg nagy szívás de ez van..ma megyek 14:30ra. Majd írd meg hogy sikerült!
Remélem sikerült pajtás ;) Én 33%-ot szereztem az egész matek érettségin :P
Matek: 2
Angol: 3
Magyar: 3
Történelem: 4
Belügyi rendészet: 4
Ez a vége :) És neked?
Ez pontosan melyik érettségi feladatsor volt?
Függvénytáblázatot nem is lehetett használni?:O
Nem teljesen értem a kérdéseid.
Rendes érettségi volt, az október utáni szóbeli része. Teljes értékű kék bizonyítványt kaptam róla.
De lehetett használni.
A kérdéseim az írásbeli részre irányultak.
Csak azért kérdeztem, mert ha lehetett használni, akkor csodálkozom hogy nem lett meg. (Én mindig rossz voltam matekból, év végén éppen kettessel mentem át. Érettségit is eléggé elcsesztem, alig tudtam valamit kiszámolni (talán 3 kisfeladathoz tudtam hozzákezdeni, meg egy nagyhoz), de ennek ellenére 38%-os lett az írásbelim és ebből kb. 35%-ot a függvénytáblázatnak köszönhetek, mert mindenhova kiírtam az összes képletet amit lehetett majd a tanár amelyik jó volt arra adott 1-1 pontot.)
Nekemis meglett :)
27%al asszem😂 kemeny 39 ponttal..
Német 3
Matek2
Magyar 3
Töri 3
:)
választottam pedig nemvolt mert bevettek helyette az asztalos szakmám:)
Igen ám, csak sajnos hiába ennyire fontos a függvénytáblázat, az hogy órán a dolgozatokhoz nem mindig engedik használni, meg hogy egyetlen tanórán sincs vele foglalkozva, tehát vagy kiismered magadtól vagy nem alapra fektetve a dolgot szerintem nem mindenki igazodik ki rajta.. És erre lehet azt mondani, hogy a diák hibája, miért nem lapozza, nézegeti. Vállalom.
Utolsó, gratu neked is ;)
Életem legboldogabb napja volt mikor megtudtam hogy soha többet nem kell a matekkal foglalkoznom xDDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!