A SZTE diploma mennyit ér?

Egyetértek az előttem szólókkal, szerintem is van olyan jó a SZTE-TTIK, mint az ELTE-TTK. Én legalábbis az SZTE-TTIK-n szereztem geológus diplomát, nem gondolom, hogy kevesebbet érne, mint az ELTE.
De azzal is egyetértek, hogy nem a diploma helyszíne a döntő! A szakmai tapasztalat, és a kiterjedt (egyetemi) kapcsolatok sokkal többet jelent.
Na meg persze a rátermettség is fontos! A való életben egy gyengébb egyetemen is csak kettesekkel bukdácsoló személy akár sikeresebb is lehet, mint aki ez ELTÉ-n csillagos ötös volt, mert a való életben rátermettebb a feladataira, vagy jobb a probléma megoldó képessége, vagy jobb kapcsolatai vannak.
Kedves kérdező!
Ne az egyetem neve mellett dönts, hanem inkább hallgass a megérzéseidre, nézd meg az ott választható szakirányokat, lakhatási lehetőségeket, illetve nézd meg, hogy a lehetőségeid mit engednek meg és mit nem.
Én ezek szerint döntöttem és eddig még nem bántam meg!
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!