Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Tudnátok véleményt írni...

Tudnátok véleményt írni ezekről a budapesti gimnáziumokról?

Figyelt kérdés

ELTE Radnóti Miklós Gyakorló Általános Iskola és Gyakorló Gimnázium

XV. Kerületi László Gyula Gimnázium és Általános Iskola

I. Kerületi Szilágyi Erzsébet Gimnázium

Békásmegyeri Veres Péter Gimnázium

Németh László Gimnázium

XVII. Kerületi Balassi Bálint Nyolcévfolyamos Gimnázium

Jedlik Ányos Gimnázium

IX. Kerületi Szent Györgyi Albert Általános Iskola és Gimnázium

Pasaréti Gimnáhzium

2023. máj. 9. 13:32
1 2
 11/11 anonim válasza:
Tudom, nagyon elkéstem, de a jövőre gondolva válaszolok neked, ha esetleg szeretne ismerősöd jelentkezni. Én Németh László Gimis vagyok, nagyon ajánlom ha szeretnéd, hogy reggel nyolckor leordítsák a fejed, mert nem nyitottad ki az ablakot. Persze van egy-két jó tanár, viszont a többségük szépen fogalmazva idegbeteg és nem bír magyarázni. Ha a tanárokkal valami probléma van semmibe veszik. Pl: van egy tanárunk (én is kifogtam őt) akire már többször panasz volt a szülőktől, hogy nem bánik rendesen a gyerekekkel, egyszer egy tanár is jelezte ezt az igazgatónak, de a tanárhiány miatt semmibe vették. A többi tanárhoz annyit tudnék még mondani hogy 50/50 hogy nagyon jót fogsz ki akinél élvezed az órát stb. vagy valakit akitől hányingerrel kelsz fel minden reggel. A közösség borzasztó, vagy legalábbis nagyon nincs is. A gyerekeket semmibe veszik, nem hallgatnak rájuk mert sosincs igazuk, a dolgozatok borzasztóan vannak összeállítva. Pozitívumok közé tudnám sorolni a viszonylag, tiszta, modern épületet, főleg az ebédlőt, és a környék is, tiszta, könnyű a közlekedés (14-es villamos, 30-as buszmegálló 5 percre a sulitól) Összességében lehet kifogni jó tanárokat, de nincs rá sok esély és persze szeretni is lehet de ahhoz nagyon nagy szerencse kell.
febr. 28. 18:54
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!