Tudnátok véleményt írni ezekről a budapesti gimnáziumokról?
ELTE Radnóti Miklós Gyakorló Általános Iskola és Gyakorló Gimnázium
XV. Kerületi László Gyula Gimnázium és Általános Iskola
I. Kerületi Szilágyi Erzsébet Gimnázium
Békásmegyeri Veres Péter Gimnázium
Németh László Gimnázium
XVII. Kerületi Balassi Bálint Nyolcévfolyamos Gimnázium
Jedlik Ányos Gimnázium
IX. Kerületi Szent Györgyi Albert Általános Iskola és Gimnázium
Pasaréti Gimnáhzium
A gimnáziumi légkört alapvetően két dolog határozza meg. A tanárok és az osztálytársaid. Na most azt nyilván senki nem tudja megmondani, hogy az osztálytársaid milyenek lesznek, ahogy a tanáraidat se... a legtöbb gimnáziumban ugyanis minden tárgyra van legalább 2-3, adott esetben 5-8 tanár, és ha csak nem valami nagyon speckó tagozatra fogsz járni, ahol biztos, hogy pl. az az egy idegen nyelvi lektor tanítani fog, akkor full lutri, hogy kiket kapsz meg.
Keress olyan gimnáziumot, ami nagyjából megfelel a képességeidnek és a céljaidnak, és lehetőség szerint nem a város másik végében van.
A következőkbe jártam:
Eötvös József Gimnázium - pazar volt, meseszép, kiváló tanárok, baromi nehéz, fogytam egy csomót ezért a szüleim fél év után elvittek onnan
Vörösmarty Mihály Gimnázium - ide mentem, az Eötvöstől nem messze található, szintén nagyon szép suli, a tanárok egy része utált, ezért váltottam, nem szerettem az osztálytársaim, sem a tanárokat, összeségében rossz társaság volt minden szempontból, (erősen fideszes suli)
Szinyei Merse Pál Gimnázium - imádtam, 10-ből 110 pontos osztálytársaim és tanáraim voltak, mindenki nagyon szórakoztató volt, olyan volt a suli, mintha valami szórakoztató intézménybe járnék, nem is tanulni, vártam a másnap reggelt hogy ismét mehessek, iszonyú jókat röhögtem órákon XD
Nagyon ellustultam a nagy mulatozásban és vidáman megbuktam :D
Gazdasági Politechnikum (azt hittem más a neve) - fizetős gimi, ide mentem át végezni, alapítványi, itt már végül leérettségiztem, könnyű suli, nincs nagy követelmény (gyakorlatilag semmi), jófej fiatal tanárok, kicsit sznob osztálytársak, sok bulis-sulis program
köszönöm mindenkinek a válaszokat!
4-es, a Gazdasagi Politechnikumnal mennyibe kerül egy tanév kb?
Most nem tudom mennyibe kerül (én 2011-ben végeztem)
Utolsó amit olvastam róla 2019-ben volt havi 60e
Gondolom most olyan havi 100e lehet
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!