Ha pótfelvételizek mehetek gólyatáborba?
Figyelt kérdés
Sok mindenből kimaradok ha nem megyek?2023. ápr. 22. 00:17
11/18 A kérdező kommentje:
Bejutnék elsőre, csak nem jelöltem meg a szakot ahova menni szeretnék, ezért gondoltam törlöm a jelentkezésem és júliusban majd pótfelvételizem.
2023. ápr. 22. 02:43
12/18 anonim válasza:
Na hát szerintem csináld nyugodtan, a gt meg majd kiderül hogy összejön e vagy sem. Mindenesetre a lényeg úgyis az egyetemi évek, nem ez a 3 nap. Nyilván jó dolog de ha kimaradsz se dől össze a világ
13/18 A kérdező kommentje:
Végig görgettem a facebookot és tavaly szeptemberben lehetett, mert augusztus 29-én tettek közzé videót, hogy nemsokára megrendezésre kerül.
2023. ápr. 22. 02:45
14/18 anonim válasza:
Ha pótfelvételis vagy és be is jutsz, kinéznek az biztos! Kisebbrendű az, aki csak így jut be!
15/18 anonim válasza:
Csak legyen a szakon pótfelvételi! Nem mindenhol van! Csak ott, ahol maradtak még üres helyek.
Nézd meg az előző éveket, hogy az adott szakon volt-e pótfelvételi. Bár idén 26 ezerrel többen jelentkeztek mint tavaly...
16/18 anonim válasza:
Ne hidd el azoknak akik azt mondják hogy kinéznek emiatt. Nem lesz a homlokodra írva, nem is fogják tudni a többiek.
Az utolsónak viszont sajnos van igazságalapja de reméljük a legjobbakat
17/18 A kérdező kommentje:
Ne is mondjátok! Nemzetközi tanulmányok szak érdekelne. Fixen lesz 348 pontom és ahogy nézem eddig mindig volt pótfelvételi, de kb 2012-től visszamenőleg nem elérhetőek a pótfelvételi ponthatárai. Általában 280-300-ig mozgott a határ az utóbbi években, de 2019-ben 334 volt a határ. Most önköltségesen 50-el többen jelentkeztek erre a szakra mint tavaly. Szerintetek meghirdetik? 340-nél magasabb lesz a határ?
2023. ápr. 22. 14:18
18/18 anonim válasza:
Senki nem fogja tudni.De megláttod majd,hogy kb.minden órán más-más emberekkel ülsz össze.Mire vki ismerős lesz,addigra kövi félévbe úgyis másik csoportba lesz,szval számodra eltűnik kb.Nem nagyon lesz idő úgyse ilyenekkel foglalkozni hála a beadandóktól kezdve a zh-kon át a vizsgákig.Összeismerkedni meg majd a beadandós csoport társaidal fogsz,akkikel együtt kell kidolgozni beadandókat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!