Ha pótfelvételizek mehetek gólyatáborba?
Persze, mehetsz
Az hogy kimaradsz e... Hat én azt mondom hogy tök jó élmény volt számomra, pedig akkoriban nagyon nehezen illeszkedtem be bármilyen közösségbe és egész tábor alatt (meg előtte se) nem ittam alkoholt. Ennek ellenére nagyon bánnám ha kimaradt volna az életemből, tök jó programok voltak és volt pár olyan barátság /haversag ami ott alapozódott meg és nehezebb lett volna az egyetemi életem alatt, ha nem ismerem az adott embereket.
Ugyanakkor ha téged ez nem vonz, vagy nagyon erős ellenérzéseid vannak akkor inkább hagyd ki, nem jó erőltetni a dolgokat. Én pont azért mentem, hogy egy kicsit tudjak nyitni az új emberek felé
Uh ezaz csapj alá az önbizalmának egy kedves poénnal, szép volt köszönjük. Egyetemen rohadtul nem érdekel senkit hogy hogy vettek fel, aki ezen ragodik azt meg hagyni kell a francba, az not fun at parties :)
Senki nem fogja tudni rólad hogy potfelvivel kerültél be, és aki számít, azt nem is érdekeli. Aki gtben is azon pörög hogy vajon van e nála magasabb pontszámú a csapatban, az biztos nagyon fogja élvezni az egyetemet. A potfelvi arra van, hogy ha meggondoltad magad útközben vagy nem érted el a pontot, akkor még bekerulj. De ha bekerültél, akkor már megugrottad az egyetem első akadályát és onnan már csak szarabb lesz, nem kell aggódni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!