Hogy van ez a törvény az egyetemmel? Az érdekel hogy nem jártam még egyetemre akkor ugye van hat év ingyenes egyetemi lehetőségem és ha sikerül felvételt nyernem akkor rengeteg kedvezménnyem lesz ez a hat év alatt.
A kiindulás az hogy nem hiszek benne hogy képes vagyok elvégezni.
Viszont ha megpróbálok akkor ugye hat éven át jóval olcsóbb lesz a bérlet és sok más kedvezménnyem is lesz.
Tehát valahogy bejutok valamilyen egyetemre.
Van egy főállásom amit ha jól értem nem kell feladnom mert az egyetemi órákra nem kötelező bejárni csak ajánlott.
A munkahelyen támogatta tehát azt mondja hogy egyes órákra bejárhatók De ugye amikor van munka akkor inkább Te viszont azt ha jól értem tudom saját magam önerőből pótolni.
Tegyük fel hogy nem sikerül év végén vagy fél éve vagy félévben teljesíteni azt hogy tovább léphessek. Akkor nem esett ki hanem egy évvel ismételni kell vagy egy fél évet ismételni kell a fő kérdésem az hogy lényegében a hároméves egyetemet el tudom végezni hat év alatt ha gyengébb képességű vagyok Ha pedig nem sikerül elvégeznem akkor volt hat év kedvezménnyem mindenre vagy ez hogy van?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!