Ha véletlenül sikerülne bekerülnöm Pécsre a Szántó koliba, akkor meddig maradhatok ott?
Én Szántós vagyok.
Egy tanévre (őszi és tavaszi félév) kapod a helyet és június végéig kell kiköltözni. Persze lehet nyárra is kolit igényelni, de nem biztos, hogy maradhatsz a Szántóban, mert össze szokták gyűjteni a hallgatókat egy helyre és ez a "gyűjtő" minden évben máshol van.
Tavasz vége felé, újra be kell adnod a kollégiumi jelentkezést, ha következő éven is kollégista szeretnél lenni és a nyár folyamán szoktak értesíteni, hogy megkaptad-e a helyet.
Szerintem félreértettél.
Ez nem egy lehetőség, hanem kötelezően újra kell jelentkezned, ha következő évben is kollégista szeretnél lenni. Ugyanis mindig csak 1 évre kapsz helyet és egyáltalán nem biztos, hogy akit első éven felvesznek pl a Szántóba, az jövőre is oda fog kerülni, ha egyáltalán kap kolit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!