A neptun kód véletlenül van legenerálva?
Pont ez az érdekes, hogy nálam nem ez a helyzet (bár nem mindig ugyanolyan szerepben vagyok).
Freddy, akkor nálad van valami gikszer, ami miatt mindig újat kapsz.
Az átlag az, hogy ugyanaz a kód, egyszer legenerálják, és az tartozik hozzád onnantól.
Én pl diploma után tíz év kihagyással mentem el egy felsőfokú szakképzésre, ugyanaz lett a neptunkódom mint anno egyetemen.
Mindig azt hittem, hogy az adott intézmény generálja le, és az egyetemek egymástól függetlenül használják a kódokat.
Nem tudom miért kell lepontozni a másikat a saját tudatlanságodból.
Valószínű az egyetem is rosszul tudja.
4-8, nekem pl nincs benne sem születési dátum, sem anyám neve, sem a monogramom vagy ilyesmi. Hat mássalhangzóból áll, nem megfejthető, hogy mi alapján.
Anno gólyaként azt tippeltem, hogy az első három betűnek biztos a szakomhoz van köze, mert arra rá tudtam húzni, ha nagyon akartam, de a csoptársaimnak nem ugyanìgy kezdődött a kódjuk, szóval ez is puszta véletlen.
Nem pontoztalak le, csak jelzésként írom, hogy a miből generálódik dolog nem mindig igaz. Persze az is tény, hogy én sok éve voltam gólya, így meglehet, hogy akkoriban más volt a szokás, de tavalyi évben pont a pte-n nem kaptam újat az általad írt adatok alapján, szóval a továbbvitel fix.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!