Hogy sikerült az emelt történelem érettségid?
Figyelt kérdés
Melyik évben írtad? Hány százalékos lett? Elégedett voltál vele? Olyan nehézségű feladatokra számítottál mint amilyeneket adtak?2023. márc. 2. 20:07
2/10 anonim válasza:
2016-ban írtam, és 80%-os lett. Nagyjából elégedett voltam vele, sejtettem, hogy elég lesz a felvételi pontszámhoz, de úgy éreztem, ki tudtam volna hozni magamból többet. Igen, nagyon hasonlóra számítottam.
3/10 anonim válasza:
2016-ban írtam, szerintem nekem is 80% lett. Kb. 63% lehetett az írásbeli? és a szóbelire maximális pontot kaptam, amivel nem tudom, hogy ki lepődött meg jobban, a volt töri tanárom, aki szerint nekem nem volt való a töri, a faktos tanár, akinek az egyik leggyengébb diákja voltam, vagy én magam. :D Én "muszájból" emelteztem töriből, a nyelvtől féltem, a magyarról meg mindenki lebeszélni akart, de egyébként sem voltam odáig a versekért (a prózai műveket szerettem mindig is). Így hát maradt a töri. Én összességében számítottam egy 60-70%-ra, illetve, még attól is féltem, hogy annyi egyáltalán sikerül-e... Szóval, a 80% maximálisan meghaladta a képzeletemet. Én arra számítottam, hogy az esszék menni fognak, azokból voltam a legjobb, ezek után sajnos pont az esszék nem mentek.
4/10 A kérdező kommentje:
3-as, nekem szinte ugyan ez a helyzetem, annyi, hogy en otos vagyok tortenelembol es nem tartanak gyengének de en annak tartom magam, hisz a tudásom nem tul sok
Pont egy 80% kellene ahhoz, hogy felvegyenek egyetemre
2023. márc. 3. 08:40
5/10 NTBS válasza:
Anno én még csak szóbeliztem. De mivel végig versenyeztem előtte nem volt gond.
6/10 anonim válasza:
4 éven át toltuk a programokat, színjátszó, énekkar, utolsó évben már szinte a tanáriban éltünk, annyira arcok voltunk, tanárokkal jártunk mindehova kirándulni stb... szóval érettségi csak formaság volt nekünk, 1994-ben bementünk, lepacsiztunk töritanárral aztán tétel húz, lazán elbeszélget (mármint a húzott tételről, de nem kérdezett bele szinte semmit, elnök meg kávézgatott lazán), ennyi. 4-es megvolt.
7/10 anonim válasza:
2008, 87℅. Nem kellett semmihez soha.
8/10 anonim válasza:
2014, 90%
Elégedett voltam nagyjából, és nehezebb feladatokra számítottam, de sokat is tanultam nagyon. Kellett az egyetemhez, jogra mentem viszont a tori sosem volt a szívem csücske, de tudtam hogy a jog érdekel ahhoz meg elengedhetetlen volt így muszáj volt megszerettetnem magammal. Nagyon sokat készültem rá, mellette meg angolbol emelteztem de abból 12.oszen, az 96% lett, így tudtam duplázni.
Most erettsegizel? Hajrá!
9/10 anonim válasza:
2019, 90 %,igen, nagyjából igen. Szóbelinél a kedvenc témámat húztam, úgyhogy az sokat jelentett.
10/10 anonim válasza:
En idén csináltam emeltet és 76% lett a vége, reméljük elég lesz😅 szobelim 50/48 pontos lett így azzal rengeteget tudtam javítani szerencsére, az írásbeli annyira nem lett fényes. Ezen kívül én angolbol csináltam meg tavaly, az 92% lett, meg franciabol is for fun, hogy meglegyen a nyelvvizsgam, az pedig 65% lett, de jól jártam mert így közép szobelim csak magyarból volt😄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!