Emelt törisek! Ki hogy érzi, milyen volt az idei emelt töri érettségi, hogy sikerült nektek?
Figyelt kérdés
Melyik feladattal volt gondotok, és melyik esszéket választottátok?2020. máj. 6. 20:05
1/9 anonim válasza:
Szerintem nehéz volt a korábbiakhoz képest mindkét rész
Az USA-s, Rákosis, rendek és udvaros esszét írtam, de ezek borzalmasak lettek.
Te hogy érzed?
2/9 anonim válasza:
Aaa... En mar bucsuztam az egyetemtol
En is ezeket az esszeket valasztottam, de nem teljesen arrol irtam ami kellett volna... Az izmusos feladat meg talan az a gyarmatos.. Orultem hogy foldrajzi felfedezes de azt hittem, hogy Magellan meg ilyenek lesznek....
3/9 anonim válasza:
Nehéz volt főleg a második világháború feladat kedves kérdező te hogy érzed nehéz volt az érettségi?
4/9 anonim válasza:
Megoldokulcsot ha valaki megnezte... Hany pontot szamolt eddig?
5/9 anonim válasza:
Az első részben ha jól számoltam 50/35,5 lett. Az esszék meg brutál rosszak lettek szóval nem lett valami fényes. Többiek?
6/9 anonim válasza:
En ket feladatra nem emlekszem, hogy mit jeloltem, de 25-28pont+ az esszek.... Ott nem tudom mire szamitsak. Keves. 60 kellett volna
7/9 A kérdező kommentje:
Én USA, Rákosi, komplexnek pedig a békék. Én se érzem túl jónak, főleg hogy nagyrészt csak a forrásokról tudtam írni. Attól félek, hogy nulla pontot kapok a feladatmegértésre, így pedig az egész esszémre. Én csak a 45%-ra hajtanék, ahogy számolgattam a megoldókulcs alapján, az első résznél 60%-ot érhettem el kábé, viszont ha az esszéknél valamelyik nulla pontos lett, akkor fixen buktam a 45%-ot. Amúgy a 12. feladaton kiakadtam xd Ha meg van az eredményetek, majd írjatok hogy sikerült!
2020. máj. 11. 15:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!