Hogy sikerült az első három érettségi?
Gondolok itt a magyarra, matekra és a törire. Milyennek találtátok a feladatsorokat? Melyiktől féltetek nagyon?
Én úgy érzem, hogy jól teljesítettem, mindegyikből 70% feletti százalékot érhetek el, közepeket írtam.
Nem értem az egyes miért lett lepontozva lol:/ Valakinek nem tetszett? Valaki esetleg fél hogy megbukott és féltékeny, vagy csak nem találta hasznos válasznak más eredményét? Hm... Nagy az isten állatkertje. Anyways
Magyar: 5
Matek: 4
Töri: vagy 4 vagy 5, az esszéken múlik igazából:D
A matektól tartottam, töriből az esszétől szorongtam kicsit, de végül jól sikerült szerintem megoldanom! Én is mindenből közepeztem
Én is, mindenki utána azt beszélte ki az osztályban, hogy a tatárjárás volt tavaly is a hosszú esszé:D Emiatt senki nem nézte át, mert gondoltuk, nem lesz kétszer ugyanaz, de végül az atlaszból és a forrásból tökéletesen ki lehetett olvasni mindent:D
Te melyik esszéket írtad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!