A felvételi jelentkezésemet nem hitelesítettem. Mit csináljak?
Sziasztok!
Most vettem észre, hogy bár majdnem végigcsináltam a jelentkezést a felvi.hu-n (minden dokumentumot feltöltöttem, minden adatot megadtam helyesen, az extra helyekért való befizetést is elvégeztem, elutaltam a pénzt), a hitelesítést nem csináltam meg. Valaki megtudná mondani, hogy mit tehetnék most?
#20 Hát nem tudom, én idén duplán érintett vagyok a témában, így minden ezzel kapcsolatos cikket elolvastam ami szembe jött velem. Nyilván nem jelenthetem ki, hogy minden cikket végigböngésztem, de a hivatalosakat és a témával foglalkozó nagyobb oldalak cikkeit igen. Ezek ódákat zengtek a minimumponthatár és a kötelező emelt érettségik eltörléséről, de erre nem hívták fel a figyelmet.
Az meg, hogy a hivatalos tájékoztatóban se javították ki az erre vonatkozó részt, a kérdezőt igazolja, nem téged, úgyhogy ne rágalmazd meg, hogy hazudik.
Az Eduline valóban írja (bár február 15-én délben rakták ki ezt a cikket, ezért nem hiszem, hogy sok emberhez eljutott). A többi oldalon viszont nem emelik ki, hogy változott a hiánypótlásról szóló felszólítás és február 15 után nem lehet hitelesíteni.
A PTE-s cikk pedig elég elavult, valószínűleg a tavalyit rakták ki, csak a dátumot írták át, ugyanis idén már csak ügyfélkapun keresztül lehetett hitelesíteni, postán nem.
Azóta amúgy az egyik facebook csoportban többen is írták, hogy nekik is jött a hiánypótlásról szóló üzenet, hogy hitelesítsenek. Szerintem rájöttek, hogy elcseszték, mert a tájékoztatóból nem szedték ki ezt a részt, így kénytelenek erről is küldeni a hiánypótlást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!