A felvételi jelentkezésemet nem hitelesítettem. Mit csináljak?
Sziasztok!
Most vettem észre, hogy bár majdnem végigcsináltam a jelentkezést a felvi.hu-n (minden dokumentumot feltöltöttem, minden adatot megadtam helyesen, az extra helyekért való befizetést is elvégeztem, elutaltam a pénzt), a hitelesítést nem csináltam meg. Valaki megtudná mondani, hogy mit tehetnék most?
Nyugi kérdező, nincs igaza a 9-es és 11-es válaszolónak.
Várd a hiánypótlásról szóló felhívást és amint megkaptad, hitelesítsd a jelentkezésedet.
Ha szeretnél teljesen biztosra menni, akkor felhívhatod őket, de ugyanezt fogják mondani.
#15 Ebben az esetben viszont jogosan lehetne reklamálni, hisz ez az előző évekhez képest változás és nem lett rá felhívva az érintettek figyelme, hogy erre figyeljenek oda. Ráadásul még a hivatalos tájékoztatóban is benne maradt ez a téves információ és ez így nagyon félrevezető.
Szerintem ha ezzel az indokkal fellebbez valaki, akkor simán el fogják fogadni a jelentkezését. Pláne, hogy a kérdezőnek nem is ezt mondták a telefonban.
Ez így azért elég érdekes szituáció, pedig idén még a régi rendszer van, kíváncsi leszek jövőre, a nagy kavarodásban mihez fognak kezdeni.
Örülök :)
Akkor mégsincs változás és a 15-ös válaszolót átverte valaki.
27, de, fel lett hívva rá a figyelem.
Kérdező, legalább ne kamuzz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!