A felvételi jelentkezésemet nem hitelesítettem. Mit csináljak?
Sziasztok!
Most vettem észre, hogy bár majdnem végigcsináltam a jelentkezést a felvi.hu-n (minden dokumentumot feltöltöttem, minden adatot megadtam helyesen, az extra helyekért való befizetést is elvégeztem, elutaltam a pénzt), a hitelesítést nem csináltam meg. Valaki megtudná mondani, hogy mit tehetnék most?
Elvileg 20-áig küldenek hiánypótlási felszólítást és 5 napon belül lehet pótolni.
Próbáltad, már nem engedi a rendszer a hitelesítést?
Sírj.
15-ig lehetett hitelesíteni.
1, hiánypótlást csak érvényes jelentkezéssel küldenek. A kérdezőé érvénytelen-
#3 Akkor nem küldenének neki hiánypótlást ha csak beregisztrál, de nem kezdi el kitölteni az adatokat.
#5 Ezt honnan másoltad? Szövegkörnyezet nélkül akármire vonatkozhat, így nehéz megmondani.
A felvételi tájékoztató hiánypótlásrol szóló 1.6.2 pontjából, a “Mikor érkezik hiánypótlást felhívás?” alatt.
"Ez már arra vonatkozik, ha a felszólítás után sem hitelesíteném a jelentkezést?"
Igen, szerintem ez arra az esetre vonatkozik.
Világosan ott a tájékoztatóban, hogy a hitelesítés határideje 15.
Mikor érvényes a jelentkezés?
A jelentkezés akkor tekinthető érvényesnek, ha a jelentkező:
a rendelkezésre álló határidőig és
az erre a célra kialakított elektronikus felületen nyújtotta be jelentkezését,
a személyes adatain kívül megjelölt legalább egy jelentkezési helyet,
az E-felvételiben kitöltött jelentkezési űrlapot (az utolsó adatállapotnak megfelelően) hitelesítette (Ügyfélkapun keresztül).
A nem hitelesített elektronikus jelentkezés a hitelesítésre rendelkezésre álló határidőn túl nem fogadható el.
Jogvesztő határidő a február 15.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!