Töriből középszinten a 85%-ot vagy emelt szinten a 45%-ot nehezebb elérni?
Az emelt nehezebb. A közép, ha jó töris vagy, akár simán lehet 95% fölötti is.
Az emelt szóbeli is szar, mert tök ismeretlenekkel ülsz szemben. Aztán azoknak vagy szimpi vagy, vagy nem. Én pl. nagyon erős ellenszenvet éreztem irányukból anno...
Nekem világ életemben a töri volt a mumus tárgyam. Utálok magolni és nem éreztem, hogy bármi hasznom lenne abból a sok évszámból meg személyből amit meg kell tanulni hozzá (azon kívül, hogy "általános műveltség"). Ezért 4 éven keresztül csak annyi energiát fektettem bele, hogy ne kapjak 3-ast év végén. Érettségire is csak március körül kezdtem átnézegetni a témaköröket, de a két emeltem mellett nem maradt rá túl sok időm és még így is 83%-ot értem el.
Tehát szerintem a 85%-ot egyáltalán nem nehéz elérni ha egy kicsit foglalkozol vele és mivel az emelten gondolkozol, ezért feltételezem téged jobban érdekel a tárgy mint engem.
"tök ismeretlenekkel ülsz szemben. Aztán azoknak vagy szimpi vagy, vagy nem"
Nem szimpátiapontokat osztogatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!