Mennyire nehéz elérni 100%-os szóbelit középszintű érettségit?
Nagyon.
Nem az van, hogy 90% fölé nehéz megírni, mert az viszonylag könnyű ha készülsz rá, hanem az nehéz, hogy mindent tökéletesen csinálj meg.
Stressz, más értelmezés.. és máris ott van -1 pont, ami már nem 100%
Szóval jóra megírni nem nehéz, 95% fölé
Azonban 100%-ra igen, mint minden érettségit. :)
Tényleg elég könnyű, főleg, ha szerencsésen húzol tételt. Én az összes magyart bemagoltam, 1 tételt hagytam ki, azt csak egyszer átolvastam pont a szóbeli előtt 5 perccel, rittig azt húztam ki :D De hála a rövidtávú memóriának meglett a 100%.
Töriből pedig az EU-t húztam ki, előtte egy nappal tudtam meg, hogy benne van a teljes kronológiája az atlasz hátuljába, szó szerint kimásoltam az egészet. Easy 100% volt.. :D
Amúgy amit általánosságba is el lehet mondani, hogy az első 5-10 mondatod legyen nagyon határozott, mert ha az megvan, akkor általában a tanár is megnyugszik, és kicsit lazább lesz, legalábbis mi így tapasztaltuk. Ne vágj pofát mikor megnézed a húzott tételt, max mosolyogj :D
De hidd el, ők is azt akarják, hogy mindenki jól végezzen, így az utolsó pontokat is megpróbálják majd kihúzni belőled. :)
Simán összehozható!:)
Ha megtanulod a tételeket, nem izgulod túl, és mosolyogsz, magabiztos vagy, akkor megvan a 100%. Én irodalomból olyat húztam, amit egyszer olvastam el, mégis 2 pontot vontak csak le.
Ha van saját véleményed, mondd el nyugodtan, szokták értékelni.:) Persze ne olyanokat mondj, hogy a háború rossz dolog, meg tetszik a vers mert szép.:DD
Emelten is össze lehet hozni, szóval hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!