Debreceni Egyetem Szociológia szak?
Sziasztok! Jövőre érettségizem és a szociológia szakon szeretnék továbbtanulni. Debrecenhez közel lakok ezért gondoltam erre az egyetemre, nem szeretném a szüleimet kollégium/esetleg albérlet díjával terhelni. Valaki aki esetleg erre a szakra járt/jár esetleg tudna róla mesélni? Előre is köszönöm ❤️
L/18
Legnagyobb bukós szak.
Munkanélküli központ ilyen diplomásokkal van tele.
Ugyan én az Eltén végeztem sok éve, de jól gondold meg, tényleg ide mész-e, és mit akarsz utána csinálni.
Nem könnyű vele szakmában elhelyezkedni és a közszférában nagyon keveset fizetnek. De akár Donáth Anna is lehetsz, akkor annyi matek sem kell, bár oda meg némi hátszél nem árt. :)
A Wattpad chat-én írta valaki, hogy valamelyik egyetemen az egész statisztikát összevonták egy félévre, és ezt mennyire gáznak tartja.
Mondjuk ha a teljes eddigi tananyag szigorlatra felkészítéssel lesz ennyi az tényleg gáz, ráadásul aki valamire menni akar a diplomájával, annak kell a matek.
Gondolom így hülyebiztos lesz, matekmentesítetten mindenki elvégzi utána felrakhatja a polcra a papírját, aki meg felvette pluszban a hasznos tárgyakat, az megy valamire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!