A PTE-n van lehetőség szakváltásra pedagógiáról vagy szociológiáról pszichológiára kreditelismeréssel?
2.
Miért nem vesznek át?
Valamiért csak létezik a szakváltás+kreditelismerési eljárás nem?
Ha én teljesitek X mennyiségű, a kívánt szakra elfogadható kreditet, úgy tudom létszám függvényében át fognak venni. Vagy ez a pszichológia szak ez alól kivételt képez? Ha igen, van erre írásos említés?
Köszönöm.
4-es. Ha meglesznek a pontjaim a pszicho-ra, akkor nyilván felesleges a kérdés nem? Akkor felvesznek és kész, nyilván azért kérdezek ilyet, mert NEM biztos, hogy meglesznek, ergo az újrafelvételi semmit nem érne.
Van az egyetem oldalán erre külön szabályzat, hogy szakváltás, és semmi köze az újrafelvételizéshez. Én erről szeretnék információkat, az újrafelvételi az teljesen más.
Egy év múlva újrafelvételi, így gondoltam.
Ha úgy menne, hogy felvesznek egy büfé szakra aztán átkönyörgöm magam pszichora, akkor mindenki ezt csinálná....
Nyilván nem könyörgésre gondoltam, de valamiért csak kitalálták a szakváltás dolgot, aminek a szabályai közt sehol sem olvastam újrafelvételizésről. Nem könyörögni kell, hanem a kívánt szakhoz beszámítható tárgyak egy bizonyos részéből megfelelő mennyiségű kreditet kell szerezni, és ha elég, akkor átraknak. Ez van a szabályzatban, meg persze még 1-2 dolog, mint például a létszámkérdés, de elméletileg lehetséges újrafelvételizés nélkül is, csak jól kell teljesíteni.
Én csak arra lettem volna kíváncsi, hogy ezt valaki végigcsinálta-e már, de ezek szerint vagy nem, vagy nem ért még ide. :D
Köszi amúgy a válaszokat.
Persze, minden más szakra van szakváltás, csak erre nincs, oké..
Hol van az leírva, hogy nem lehetséges? Én csak azt olvasom mindenhol hogy megoldható, tehát minden egyetem hazudik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!