Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Nagyon utálok iskolába járni,...

Nagyon utálok iskolába járni, de anyukám minden áron küldeni akar jövő héten. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés
Igazából nem az a baj, hogy tanulni nem szeretek, hanem a szakmát amit tanulok és az osztálytársakat. Általában hülyének néznek, de mar pár tanár is mert nem szolok senkihez. Jövőre átmegyek egy gimibe, de muszáj kihúznom ezt az évet. Nagyon kevés hiányzásom van és nagyon nem érzem jól magam, de anyukámat ez nem zavarja.

2023. jan. 22. 19:25
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
92%
Nekem is ilyen volt, mikor bekerültem középsuliba szerettem,mert új volt minden váltás az általános után,de aztán igen,ott volt az online oktatás,pandémia és így szépen sorba ment tönkre minden.. Az utolsó év egy szenvedés volt már,de valahogy kibírtam. Nem kell azokkal foglalkozni. Iskolát válthatsz később ha neked úgy jobb,de ne add fel a tanulást semmiképp! Sajnos manapság az érettségi olyan mint egy köpés alap dolog de nem sokra megy vele az ember. Én azt tanácsolom hogy érettségi mellé mindenképp tanulj valami szakmát egy szakembere mindig is szükség lesz,főiskolásból dunát lehet rekeszteni,de ne add fel az álmaid egy közösség miatt, a saját érdekeidet nézd és a jövőd. Ezen próbálj gondolkodni,csak is magadért teszed! Kitartás,gondolj bele egyszer minden véget ér..
2023. jan. 23. 23:06
 12/14 anonim ***** válasza:
Utolsóval egyetértek,így van, baromira nehéz elhelyezkedni egy munkahelyen,sokan ezt nem lássák be amíg van lehetőség tanuljon az ember. Az ilyen embereknek tudom azt mondani menjen be egy gyárba próbálja ki a 4 műszakos melót 2 hónap múlva azt fogja mondani,inkább vissza ül a padba de akkor már késő lesz. Énis azt tudom mondani mindenképp tanulj valami szakmát,érettségi alap, a kettővel együtt ér a legjobban és úgy azért könnyebb az elhelyezkedés.
2023. jan. 23. 23:13
 13/14 anonim válasza:
100%
Olvass a szünetekben. Akkor nem foglalkoznak veled. Ajánlom Percy Jacksont.
2023. jan. 24. 16:51
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos együtt tudok érezni a kérdezővel,én is olyan iskolába járok ahol egyszerűen már rühelek járni!

Én abba a katerógiában estem,amikor a szüleim kollégiumban,meg másmilyen iskolába küldtek,és sajnos egy speiálisba,ráadásul egy bentlakósba..

Én csak annyit tudok mondani,hogy bírd ki,hidd el,máshol mint a enyémben full nonszensz gyerekek járnak,mivel speciális.

2023. jan. 25. 14:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!