Nagyon utálok iskolába járni, de anyukám minden áron küldeni akar jövő héten. Mit tehetnék?
Figyelt kérdés
Igazából nem az a baj, hogy tanulni nem szeretek, hanem a szakmát amit tanulok és az osztálytársakat. Általában hülyének néznek, de mar pár tanár is mert nem szolok senkihez. Jövőre átmegyek egy gimibe, de muszáj kihúznom ezt az évet. Nagyon kevés hiányzásom van és nagyon nem érzem jól magam, de anyukámat ez nem zavarja.2023. jan. 22. 19:25
1/14 anonim válasza:
Menj át a másik gimnáziumba évközbe.
2/14 A kérdező kommentje:
Technikumba járok és nem tanulok pár tantárgyát ezért ez lehetetlen.
2023. jan. 22. 19:35
3/14 anonim válasza:
Ha nem vagy tanköteles otthagyhatod.
4/14 A kérdező kommentje:
Októberben lettem 16. :(
2023. jan. 22. 19:40
5/14 anonim válasza:
Légy erős! És nem fognak hülyének nézni. Fiú vagy lány vagy?
6/14 A kérdező kommentje:
Fiú. Próbálkozok.
2023. jan. 22. 19:46
7/14 anonim válasza:
Vegyük fel a kapcsolatot Messengeren
8/14 anonim válasza:
Azért év végéig még nagyon sok idő van. Az oké, hogy esetleg egy hétre kiíratod magad, de júniusig?
9/14 anonim válasza:
Valahogy muszály kibírnod,tudom mit érzel énis ezen mentem át/megyek keresztül nekem annyival másabb hogy végzős vagyok. 9.be még jó volt minden,de a covid után mintha bomba robant volna,én sem beszélek sokat de engem nem érdekel már mit gondolnak. A tanulást semmikép ne fejezd be,végzetség nélkül sehova nem kerülsz be. Próbálj ne foglalkozni velük,koncentrálj magadra,meditálj,nézz motivációs videókat sokat segít! Sajnos sokszor egy közösség mindent elmond. Az iskolába nem beszéltem senkivel,mikor voltam dolgozni ott pedig mindenkivel jóba voltam. Semmi gond nem volt, még akivel rosszba voltam egy ideig azzal is kialakúlt. Szóval nagyvalószínű hogy a közösség nálam legalábbis ez volt. Máshol nyitott vagyok jól érzem magam,de az iskolába egyszerűen nem tudok megnyílni azok az emberek felé. Van ilyen.
10/14 anonim válasza:
Akár nyugtatókkal is bírd ki még ezt a fél évet! Nem te vagy a hülye, hanem azok, akik annak néznek. Kerüld a konfliktusokat, és legyél udvarias!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!