Rendőrnek vagy pénzügyőrnek érdemes tanulni?
"Melyik hivatás jobb a kettő közül?"
Milyen szempontból?
Pénzügyőr vagyok, nem ennek tanultam, de itt kötöttem ki. Jól keresek, szeretem a munkám, jó az időbeosztásom. A közhangulat szar, de az szerintem minden hivatásos szervnél áll. :D Én rendőrnek csak akkor tanulnék, ha tudom hogy egész életemben azt akarom csinálni, máshol nem venném hasznát, meg hivatásosnak fel se vesznek oda anélkül. Pénzügyőrnek meg végképp nem tanulnék, mert ide viszont felvesznek civil diplomával is és átképeznek, én közgazdásszal vagyok itt, ugyanúgy kapok mint az, aki ennek tanult. Én viszont ha megunom, a civil szférában előnnyel indulok.
Szerintem mind2 hivatás szép a maga módján, csak mindenkinek meg kell benne találni.
"Melyik hivatás jobb a kettő közül?"
Tudod, hogy mit jelent, hogy "hivatás"?
Akit valami belső késztetés az egyikre hív, az nem megy a másikra, mert neki az jó, hiszen arra van hivatása.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!