Meddig mehet el egy tanár?
Általános iskolában, betegség miatt lett lemondva a gyermek étele egy napra! Az első próbálkozás sikertelen volt, mert a rendszer nem engedte, második alkalommal viszont sikerült lemondani a kaját, a keddi napra. Erre ma úgy jött haza a gyermek az iskolából, hogy nem volt kajája egész nap és amikor fel akarta hívni az édesanyját az osztályfőnök nem engedte!
Sőt, maga az osztályfőnök sem kérdezett rá a szülőnél!
A gyerek egy pogácsát evett délután 16.30ig!
A kérdésem, hogy meddig mehet el egy tanár?
Mi lett volna akkor ha a gyerek lefordul az iskolapadról mert leesik a vércukra??
9 éves gyerekről van szó!
"A gyerek egy pogácsát evett délután 16.30ig!
A kérdésem, hogy meddig mehet el egy tanár?
Mi lett volna akkor ha a gyerek lefordul az iskolapadról mert leesik a vércukra??
9 éves gyerekről van szó"
És ez kit érdekel? Nem a tanár problémája hogy a szülő csóró. Az én gyerekem Michael Kors órában jár budai magániskolába és bőségtálat visz magával.
Másfelől a gyerek is be van sülve majd ha felnő jó lesz ausztriába mosogatónak 16 órába mert az ilyen tehetetlenek ott kötnek ki. Ha én régen telefonálni akartam akkor megfogtam és telefonáltam biztos nem engedélyért esedezek. Ha meg éhes és nincs nála a telefonja vegye el az osztálytársa kajáját vagy egye meg az osztálytársát, az Alpokban is volt repülőgép szerencsétlenség ott is az élte túl aki megette a bajtársát mert volt benne lélekjelenlét és ösztön.
Nem siránkozni kell hanem cselekedni mint én tettem azért vagyok milliomos befektető.
Üdv
A 23-hoz hasonlók lesznek sikeresek és gazdagok. Ez a fájdalmas valóság. Akinek empátiája van mások felé, az nem tudná azt csinálni, amit ő.
Viszont, minél több szenvedés, megaláztatás ér, annál jobban hasonlít majd a személyiség a 23-válaszéhoz.
Ezt tudom magamról, és haladok az úton én is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!