Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Meddig mehet el egy tanár?

Meddig mehet el egy tanár?

Figyelt kérdés

Általános iskolában, betegség miatt lett lemondva a gyermek étele egy napra! Az első próbálkozás sikertelen volt, mert a rendszer nem engedte, második alkalommal viszont sikerült lemondani a kaját, a keddi napra. Erre ma úgy jött haza a gyermek az iskolából, hogy nem volt kajája egész nap és amikor fel akarta hívni az édesanyját az osztályfőnök nem engedte!

Sőt, maga az osztályfőnök sem kérdezett rá a szülőnél!

A gyerek egy pogácsát evett délután 16.30ig!

A kérdésem, hogy meddig mehet el egy tanár?

Mi lett volna akkor ha a gyerek lefordul az iskolapadról mert leesik a vércukra??

9 éves gyerekről van szó!

2023. jan. 11. 18:09
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
28%
Szia Utolsó, mint Kérdező másik profilja :D
2023. jan. 11. 21:06
 22/26 anonim ***** válasza:
27%
??? imádom micsoda összeesküvés-elméletek vannak itt, miért lennék a kérdező másik profilja? Mint írtam, nem értek egyet a kérdező tanárellenességével.
2023. jan. 11. 21:23
 23/26 anonim ***** válasza:
20%

"A gyerek egy pogácsát evett délután 16.30ig!

A kérdésem, hogy meddig mehet el egy tanár?

Mi lett volna akkor ha a gyerek lefordul az iskolapadról mert leesik a vércukra??

9 éves gyerekről van szó"

És ez kit érdekel? Nem a tanár problémája hogy a szülő csóró. Az én gyerekem Michael Kors órában jár budai magániskolába és bőségtálat visz magával.

Másfelől a gyerek is be van sülve majd ha felnő jó lesz ausztriába mosogatónak 16 órába mert az ilyen tehetetlenek ott kötnek ki. Ha én régen telefonálni akartam akkor megfogtam és telefonáltam biztos nem engedélyért esedezek. Ha meg éhes és nincs nála a telefonja vegye el az osztálytársa kajáját vagy egye meg az osztálytársát, az Alpokban is volt repülőgép szerencsétlenség ott is az élte túl aki megette a bajtársát mert volt benne lélekjelenlét és ösztön.

Nem siránkozni kell hanem cselekedni mint én tettem azért vagyok milliomos befektető.

Üdv

2023. jan. 13. 02:23
 24/26 anonim ***** válasza:
34%
Az ilyen sok idiota miatt mint az utolsó tart ott a vilag, ahol. A gyerekedbol is életképtelen lesz, ha ikyen ertekeket adsz at neki, hogy gazolj át mindenkin, meg ne tisztelj senkit, körülötted forog a világ. De majd veszel neki ugyis hazat, meg kuriat aztan meg majd öngyilkos lesz 30 evesen.
2023. jan. 13. 08:49
 25/26 anonim ***** válasza:
41%

A 23-hoz hasonlók lesznek sikeresek és gazdagok. Ez a fájdalmas valóság. Akinek empátiája van mások felé, az nem tudná azt csinálni, amit ő.

Viszont, minél több szenvedés, megaláztatás ér, annál jobban hasonlít majd a személyiség a 23-válaszéhoz.

Ezt tudom magamról, és haladok az úton én is.

2023. jan. 13. 10:22
 26/26 anonim ***** válasza:
23. Te csak szeretnél milliomos befektető lenni, de nem vagy az. Csupán a vágyaidat vetíted ki. Szánalmas!
2023. jan. 13. 10:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!