Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Meddig mehet el egy tanár?

Meddig mehet el egy tanár?

Figyelt kérdés

Általános iskolában, betegség miatt lett lemondva a gyermek étele egy napra! Az első próbálkozás sikertelen volt, mert a rendszer nem engedte, második alkalommal viszont sikerült lemondani a kaját, a keddi napra. Erre ma úgy jött haza a gyermek az iskolából, hogy nem volt kajája egész nap és amikor fel akarta hívni az édesanyját az osztályfőnök nem engedte!

Sőt, maga az osztályfőnök sem kérdezett rá a szülőnél!

A gyerek egy pogácsát evett délután 16.30ig!

A kérdésem, hogy meddig mehet el egy tanár?

Mi lett volna akkor ha a gyerek lefordul az iskolapadról mert leesik a vércukra??

9 éves gyerekről van szó!

2023. jan. 11. 18:09
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
61%
Kérdező! Nem te és nem a gyereked fújja a passzátszelet!
2023. jan. 11. 18:25
 12/26 anonim ***** válasza:
88%

Érdekes amikor én voltam diák akkor még mobiltelefonom sem volt de mégis mindig megvolt az étkezésem tanárneni nélkül. Ha meg elfelejtettem kaját vinni akkor így jártam.

A gyereked óra közbeni mobiltelefon használatáról gondolom elfelejtettél pár dolgot írni :) gondolom a tanár okkal nem engedte hogy telefonozzon. Meg a házirendre is rá lehetne kukkantani, mielőtt hülyeségeet írsz. Ha ilyen történik, nekem komolyan fel sem merül az a gondolod hogy valaki más hibás az én hülyeségem miatt.. Hihetetlen hova halad a világ

2023. jan. 11. 18:25
 13/26 anonim ***** válasza:
61%
De miért egy nyamvadt pogácsát adsz az Aranyseggű gyerekednek, hogy éhen ne haljon, ha már ennyire leeszi a hajat a fejedről még betegen is? (Ha meg már ma meggyógyult tegnap óta ennyire, akkor marha beteg lehetett, ennyi erővel suliba is mehetett volna tegnap ha már ma ilyen jól van...)
2023. jan. 11. 18:28
 14/26 anonim ***** válasza:
69%
És ha esetleg hazatelefonálhatott volna E.T. akkor is mit terveztél csinálni, Karen? Kocsiba vágod magad egy tál sólettel Ödönkének és viszed neki, vagy mi?
2023. jan. 11. 18:30
 15/26 anonim ***** válasza:
77%

Ez nem annyira halálos bűn, hogy a tanárt szidd miatta.

Nem adtál neki normális kaját, se büfépénze nem volt tartalék ilyen esetekre. Egy 9 évesnek meg ne legyen már telefonja. De nyilván egyszerűbb neked, ha az interneten nevelkedik

2023. jan. 11. 18:33
 16/26 anonim ***** válasza:
61%
Veszélyesen idióta vagy kérdező.
2023. jan. 11. 18:44
 17/26 anonim ***** válasza:
60%

Hogy érted, hogy amikor fel akarta hívni az édesanyját az osztályfőnök nem engedte?

Csak lesek ezeken a válaszokon. Nyilván nem a tanár dolga etetni a gyereket, de ha tényleg így történt ahogy a kérdező leírta, akkor legalább annyi együttérzés lehetett volna az osztályfőnökben, hogy megtudakolja a gyerektől, miért is akarja felhívni az anyját.

2023. jan. 11. 19:27
 18/26 anonim ***** válasza:
29%
17. Ha nincs a gyereknek baja, miért kellene egy tanárnak megtudakolni, hogy miért akarja az anyját hívni. Az iskolába tanulni megy, nem anyuval beszélgetni olyan dologról, amit nem tud megoldani a szülő akkor abban a pillanatban.
2023. jan. 11. 19:32
 19/26 anonim ***** válasza:
83%
18, Értelemszerűen pont azért kéne rákérdeznie, hogy megtudja, van-e baja a gyereknek. Nem biztos hogy a homlokára van írva.
2023. jan. 11. 19:35
 20/26 anonim ***** válasza:
20%

Kérdező, a tanár szidását nem látom jogosnak, mert nem az ő hibája, és világos, hogy nem engedheti a gyereket telefonozni az iskolában. Nem értem az ő szidását.

Viszont azokat sem értem, akik szerint egy gyereknek simán ki kéne bírnia 7-8 órát evés nélkül. Én biztos vagyok benne hogy rosszul lennék, ha ennyi ideig nem ehetnék, és egy növésben lévő gyereknek is szüksége van a rendszeres étkezésre. Főleg betegség után, ha *tegyük fel* tegnap ment a hasa, akkor teljesen természetes hogy ma éhes, hiszen minden kiment belőle, ilyenkor nekem is mindig óriási az étvágyam. De ettől függetlenül is 8 óra sok evés nélkül.

2023. jan. 11. 20:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!