Meddig mehet el egy tanár?
Általános iskolában, betegség miatt lett lemondva a gyermek étele egy napra! Az első próbálkozás sikertelen volt, mert a rendszer nem engedte, második alkalommal viszont sikerült lemondani a kaját, a keddi napra. Erre ma úgy jött haza a gyermek az iskolából, hogy nem volt kajája egész nap és amikor fel akarta hívni az édesanyját az osztályfőnök nem engedte!
Sőt, maga az osztályfőnök sem kérdezett rá a szülőnél!
A gyerek egy pogácsát evett délután 16.30ig!
A kérdésem, hogy meddig mehet el egy tanár?
Mi lett volna akkor ha a gyerek lefordul az iskolapadról mert leesik a vércukra??
9 éves gyerekről van szó!
Érdekes amikor én voltam diák akkor még mobiltelefonom sem volt de mégis mindig megvolt az étkezésem tanárneni nélkül. Ha meg elfelejtettem kaját vinni akkor így jártam.
A gyereked óra közbeni mobiltelefon használatáról gondolom elfelejtettél pár dolgot írni :) gondolom a tanár okkal nem engedte hogy telefonozzon. Meg a házirendre is rá lehetne kukkantani, mielőtt hülyeségeet írsz. Ha ilyen történik, nekem komolyan fel sem merül az a gondolod hogy valaki más hibás az én hülyeségem miatt.. Hihetetlen hova halad a világ
Ez nem annyira halálos bűn, hogy a tanárt szidd miatta.
Nem adtál neki normális kaját, se büfépénze nem volt tartalék ilyen esetekre. Egy 9 évesnek meg ne legyen már telefonja. De nyilván egyszerűbb neked, ha az interneten nevelkedik
Hogy érted, hogy amikor fel akarta hívni az édesanyját az osztályfőnök nem engedte?
Csak lesek ezeken a válaszokon. Nyilván nem a tanár dolga etetni a gyereket, de ha tényleg így történt ahogy a kérdező leírta, akkor legalább annyi együttérzés lehetett volna az osztályfőnökben, hogy megtudakolja a gyerektől, miért is akarja felhívni az anyját.
Kérdező, a tanár szidását nem látom jogosnak, mert nem az ő hibája, és világos, hogy nem engedheti a gyereket telefonozni az iskolában. Nem értem az ő szidását.
Viszont azokat sem értem, akik szerint egy gyereknek simán ki kéne bírnia 7-8 órát evés nélkül. Én biztos vagyok benne hogy rosszul lennék, ha ennyi ideig nem ehetnék, és egy növésben lévő gyereknek is szüksége van a rendszeres étkezésre. Főleg betegség után, ha *tegyük fel* tegnap ment a hasa, akkor teljesen természetes hogy ma éhes, hiszen minden kiment belőle, ilyenkor nekem is mindig óriási az étvágyam. De ettől függetlenül is 8 óra sok evés nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!