Gazdálkodási és menedzsment szak vagy Jogász?
Gazdálkodási és menedzsment
Tudsz vele külföldre menni, és jobban lehet vele keresni mint a joggal.
"azt gondolom hogy ezt azoknak éri meg elvégezni akik főleg vállalkozásban gondolkodnak"
Bocsi hogy offolok, ha nekem is vannak vállalkozási céljaim, a fosz is megadja ennek az alapjait tudásban?
Köszönöm szépen az eddigi válaszokat:)
Arra lennék még esetleg kíváncsi, hogy a gazdmen szakon mennyire erős a matek, illetve mennyire hangsúlyos.
Én is a kettő között gondolkodtam. Végén azért nem a jogit választottam, mert úgy voltam vele, hogy pl. mi van, ha még is külföldre vinne az élet? Akkor az a diploma időpazarlás volt, mert azzal semmit sem tudok külföldön kezdeni, ha jól tudom. A gazdálkodás és menedzsmentnél nagyobb az esély, hogy tudnám külföldön is valamilyen szinten hasznosítani. Szóval alapból nem tudom, hogy te ehhez hogy állsz, biztos-e, hogy itt fogsz maradni.
Amúgy nem olyan erős a matek gazdmenen, egy átlagos képességű személynek menni fog.
"Akkor az a diploma időpazarlás volt, mert azzal semmit sem tudok külföldön kezdeni, ha jól tudom."
Ez nem egészem így van. Elvégzel egy egy éves nemzetközi jogi mestert angol nyelven, és már EU-s országokban simán lehet esélyed vele, bár nyilván más kérdés, hogy külföldieket hogy fogadnak ilyen munkakörökben.
"Amúgy nem olyan erős a matek gazdmenen, egy átlagos képességű személynek menni fog"
Egy középiskolai gyengébb hármas érettségi tudás, ha nekiül az ember, teljesíthető vele? Engem is kb ez tart vissza, mondjuk nekem a statisztika, valószínüségszámítás mindig is mentek, csak a bonyolultabb egyenletek, koordinátarendszer stb, sin, cos, log, ezek kicsit hiányosságok sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!