Szerinted megérdemlik a tanárok a fizetésemelést? Ha igen, miért? Ha nem, miért?
"Tehát szerinted az a jó stratégia, hogy ülsz a sz@rban."
Én biztos nem, egyetemre járok, ha sikerül az életem, le is lépek ebből a pöcegödör országból a fenébe.
"Elő van írva, hogy mit KELL tanítania. Nem taníthat akármit.
De erről nem ő tehet. Továbbra is olyan miatt hibáztatod a tanárokat amikről egyáltalán nem ők tehetnek."
Félreértetted amit írtam, okostojás. Talán nem írtam eléggé érthetően, vagy akaratlanul (esetleg akarva, de azt inkább nem) kiforghattad a szavaimat? Szóval miért nem értetted meg amit gondoltam szerinted? Na jó, akkor leírom, hogy mit értettél félre.
Alapvetően nem a tanárokat hibáztatom ezért. De az nonszensz, hogy őket nevezik a jövő építőinek, akik 99% olyan dolgokat tanítanak, amikre senkinek nem lesz érdemben soha se szüksége. Ha olyat tanítanának, ami fontos, akkor lehetne ezt mondani rájuk. És ez független alapvetően attól, hogy mit szabnak meg és mit nem, mármint a tananyagot.
De azért azt ne meséld be nekem, hogy a tanároknak semmilyen lehetőségük nem lett volna ebbe beleszólnia. Egyikük se lenne annyira tökös, hogy megmondja, ez a tanayag egy rakás szar ahogy van és kukába való az egész. Addig meg nem lesz érdemi változás. A tanárok követelése a tanayagra vonatkozóan nem oldja meg ezt a problémát.
Csökkentsék a diákok terhet mi? Tehát 120 felesleges lecke helyett legyen mondjuk csak 110. Hú de nagy előrelépés.
Nem csak a tanárokon múlik te utolsó bugyuta egyèn.
Rengeteg társadalmi szereplőn még az egész.
A tanárok veszélynek sincsenek kitéve, mint egy bànyász es tüzoltó...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!