Szerinted megérdemlik a tanárok a fizetésemelést? Ha igen, miért? Ha nem, miért?
Rengeteg oka van annak miért kéne emelni a fizetésüket.
Kezdve azzal,
hogy különben elfogynak a tanárok,
a terjedő sötétség hullámmal ellentétben a tanári munka nem könnyü és nem heti pár óras munka,
Egy olyan munka körben ahol legalább egy de van, hogy több diplomávval rendelkezők dolgoznak valamivel jobban meg kéne fizetni mint a gyártósori dolgozókat
Ország működésének szempontjából fontos az oktatás
Nem szabadna egyetlen munka körben sem olyannak lennie, hogy kötelezően le kell vizsgázni, minősülni kell aminek eredménye az órabér csökkenése és a kötelező munka óra növekedése
Ezenfelül az oktatási rendszerrel sem ártana foglalkozni nem mindig csak a pénzen rugózni. De persze csak a vak szajkózása megy a betanított szővegeknek.
Megérdemlik azért, mert végül is sokat dolgoznak és sokat tanultak.
Nem érdemlik meg azért, mert olyan anyagot oktatnak, ami egy kalap szar, haszontalan fos.
Az másik kérdés, hogy a jövőben mennyi tanár lesz vagy nem lesz, én a ma dolgozó tanárokra értettem ezt.
"Nem érdemlik meg azért, mert olyan anyagot oktatnak, ami egy kalap szar, haszontalan fos."
De ezt nem ők határozzák meg. Ezért is tüntetnek.
"De ezt nem ők határozzák meg. Ezért is tüntetnek."
Most nem találtad fel a spanyol viaszt, nem mondtad meg a tutit. Viszont egészen biztos vagyok benne, hogy az a tananyagmódosítás amit akarnak, az sem lenne igazán jó. Igazán jó tananyag az nem lesz szerintem sosem ebben az országban. Ha kicsit átszabják az anyagot, akkor a baromi szar anyag az kicsit kevésbé baromi szar lenne.
Ettől függetlenül mondom neked, hogy mindegy miért szar az anyag, egy tanárnak az lenne a dolga, hogy érdemi hasznos dolgokat tanítson a tanulóknak és akkor megérdemli azt a kitüntetést, hogy a jövőt építi. De ha olyat tanít, ami az érettségiben kell, de azután annak rendje módja szerint el is felejtik az emberek (MERT NINCS RÁ SZÜKSÉG), akkor ne mondja senki, hogy a jövőt ők építik. Még az egyetemi szakok nagyrésze is felelsleges dolgokból áll, a hallgatók felét is kiszórhatják feleslegesen túltolt tantárgyakkal.
Azt meg el ne hidd, hogy itt jó anyag lesz bármikor is, még ha el is fogadnák a tanárok követeléseiket, amikről nem tudjuk, hogy el lesznek e fogadva valaha is.
A magyar tananyag egy fos és érdemi változást ne is várjunk.
"Ha kicsit átszabják az anyagot, akkor a baromi szar anyag az kicsit kevésbé baromi szar lenne."
"A magyar tananyag egy fos és érdemi változást ne is várjunk."
Tehát szerinted az a jó stratégia, hogy ülsz a sz@rban.
"hogy mindegy miért szar az anyag, egy tanárnak az lenne a dolga, hogy érdemi hasznos dolgokat tanítson a tanulóknak "
Elő van írva, hogy mit KELL tanítania. Nem taníthat akármit.
De erről nem ő tehet. Továbbra is olyan miatt hibáztatod a tanárokat amikről egyáltalán nem ők tehetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!