Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Ha (vallásos) suliban MSZP-s...

Ha (vallásos) suliban MSZP-s tollal írok, akkor a tanárok 'szemet vetnek' rám?

Figyelt kérdés
2010. szept. 30. 18:17
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ melyik vallásé.
2010. szept. 30. 18:20
 2/10 A kérdező kommentje:
Evangélikus.
2010. szept. 30. 18:23
 3/10 anonim válasza:
:D
2010. szept. 30. 18:30
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Normális tanárt az ilyen szerintem nem zavar, de inkább ne kísérletezz!
2010. szept. 30. 18:30
 5/10 anonim ***** válasza:
A legtöbb suliban nem nézik jó szemmel ha politizálsz.
2010. szept. 30. 19:39
 6/10 anonim ***** válasza:
A suli nem a politikai nézeteid reklámozására szolgál (mondom ezt úgy, hogy majdnem az összes gimis tanárom politizált...). Miért nem lehet sima tollal írni?
2010. szept. 30. 20:27
 7/10 anonim ***** válasza:

Nekem egy FIDESZ-es tollam van,függetlenül attól,hogy pártatlan vagyok.(Ez a legjobb tollam,ennek a legvékonyabb a hegye.)Én megpróbálom majd lekaparni róla a jelvényt.Már,ha tudom.A szivacs szúrós oldalából szerintem te is próbáld meg.Vallásos iskolában nem érdemes ilyennel játszani.:S

AZ előzőnek meg azt tudom mondani arra,hogy miért nem lehet sima tollal írni,hogy nekem nagyon jó tollaim voltak,de a tanároknak amikor nem volt tolluk mindig az enyéimet kérték el,és egyikük sem adta vissza.... Így az összes jó tollamat elszedték:S:S Ellenben az a tollfajta volt az egyetlen,amivel szépen tudtam írni,és még nem is maszatoltam vele.De már nem gyártják,legalább is nem találom sehol.Most ez a FIDESZ-es tollam meg pont olyan jó,mint amiket elcsentek.

2010. okt. 1. 09:38
 8/10 anonim ***** válasza:
*oldalával
2010. okt. 1. 09:39
 9/10 anonim ***** válasza:
Látod, látod, mit tesz a tapasztalat :D Több tollal kell járni, és tanároknak meg osztálytársaknak mindig a nélkülözhetőt kell adni.
2010. okt. 1. 10:02
 10/10 anonim ***** válasza:
Nekem volt olyan tanárom, aki belekötött a Nirvána feliratú pólóba, és a fekete-fehér hajgumi párosításba. Ugyan egyházi iskolába jártam, de ez szerintem nem sulifüggő. Kérdező, celluxszal ragassz rá egy papírdarabot a tolladra, ami eltakarja a jelvényt!
2010. okt. 1. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!