Van olyan hogy egyetemen mas megy be megirni a vizsgat/zh-t valaki helyett? Ez létező dolog, gyakran? én most hallottam hogy sokan ezt csinaljak,nem buknak le vele?vagy ez regota van?
Rizikós. Gyakorlatban nem találkoztam vele. Kis csoportban esélytelen.
Lebukásnál viszont mindkét fél felé lesznek következmények.
Ez nem egyetemfüggő. Nyilván mindig volt ilyen, próbálkoztak hasonlóval, ahogyan nyelvvizsgáál is.
Nem mondható gyakorinak, mert elég nehéz kivitelezni. Eleve egy tárgyból eljátszani is eléggé problémás: kell valaki, aki ért a tárgyhoz, és vállalja a rizikót. És akkor még mindig csak egy tárgy van, illetve valahol azért arcról ismerik a hallgatókat, feltűnik.
Nyilvánvalóan a nehezen teljesíthető tárgyaknál meg aztán külön is figyelnek, hogy ne lehessen csalni.
Írtam már olyan ZH-t, ahol ezt simán meg tudtam volna tenni, de szerintem nem érdemes.
Azért annyira nem nehéz felkészülni, hogy érdemes legyen ezt kockáztatni.
Jóhogy van.
Én amikor jártam egyetemre, volt hogy 200 ember írta a ZH-t és nem volt bent csak 3 tanár.
Ha nekiállt volna ott igazoltatni, sose ér a végére.
Ráadásul mondhatod azt, hogy bocs, nincs nálam, szia.
Szal kicsi a lebukás esélye.
Nyilván az ilyen párfős laborokon más.
Jah, most a Covid alatt még aztán végképp azt csinált mindenki, amit akart.
Nem vagyok rá büszke, de régebben többször is vizsgáztam más helyett gazdasági matekból. Corvinus, OE...
Nagyon kellett a pénz. Egy vizsgáért 20-30 ezret kértem. Szépen kaszáltam a vizsgaidőszakban.
Mai fejjel már nem csinálnám ezt. Fiatalság bolondság.
Kiraktam a személyit (azét aki helyett vizsgáztam) és csak egy pillantást vetett rá a felügyelő tanár. Sosem buktam le.
Nem kérek privátot.
Nálunk ZH előtt ki kellett rakni az asztalra a személyit vagy diákot. Egy tanár aztán ZH közben körbejár, és megnézi mindenkijét.
Így eléggé nehéz ezt kivitelezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!