Programtervező informatikusnak kezdtem el tanulni egyetemen, de most az első félév végefelé kezdek rájönni, hogy ez a dolog engem nem érdekel. Tudom, elég hülye kérdés de mit csináljak?
Szerintem ne hagyd ott.
Életed baklövése lenne,legjobb legtöbb lehetőség ebben a szakmában van.
Vàlságbiztos,karrierlehetőség,te leszel tárgyalási pozícióban, egyre jobban tért hódit az IT mellette sok szakmát majd kivált.
Én erőltetném,szenvedtem én is.
De visszagondolva extrém mód megérte nem kell szenvednem holmi nevetséges apróért másik szakmában,mondjuk egy jogász ami eléri a kezdő programozó bèrt 3,5 év.
Na egy progos 5 év múlva már 7 számjegy főleg ha teper képzi magát.
Én átgondolnám a helyedben.
#5 Legfeljebb annak van a legtöbb lehetősége ezen a pályán, aki elhivatott. Akit nem érdekli, nem szeretne ebben dolgozni, csak átszenvedi az egészet, az pályaelhagyó lesz, de nagyobb eséllyel nem is fog neki sikerülni.
Ami nem megy, azt nem kell erőltetni.
Az meg külön probléma, ha ez szülői nyomásra van, az illető megcsak elbukdácsolgat valahogy. Az informatikai és programtervezői pályák tipikusan azok, ahová elhivatottság kell, főleg manapság amikor a szakma is eléggé felhigult és elég sok a kontár is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!