Az emberek ezt miért csinálják? Ez mire jó? Mit gondoltok erről?
Mert van rengeteg dolog, ami frusztrálja őket az életben. Tudom is én sárgacsekk, rossz kapcsolat, családi háttér, utálják a munkájukat ilyenek.
Ezek meg annyira leszívják őket, hogy türelem és együttérzés nincs bennük.
Mert vagy az van amit az első válaszoló mondott vagy mert alapból rosszindulatú görény emberek akik örülnek a másik ember bajának,gyengeségének.Sajnos ez a leggyakoribb.Észrevettem ha egy új dolgozó bekerül a csapatba akkor ha tehetik kipécézik.
Én pl tapasztalat nélkül kezdtem egy munkahelyen és sok mindent nem értettem,nem tudtam.Meg lett persze mutatva de azt várták hogy azonnal mindent tudjak:D Mikor rámszállt a felettes akkor hibát hibára halmoztam mert felidegesített állandóan.Ment aztán a csodálkozás hogy miért nem vagyok tökéletes:D Meg az apróbb szpatásokról már ne is beszéljünk.Mentem volna be és rossz volt a kulcsom aztán kopogtam hogy engedjenek be és bsztak beengedni.Ott álltam 1 órát az ajtóban:D Ilyen szemét emberek vannak.
Ez még a mi gyerekkorunkban is így volt. A csald barátainak a gerekei is csak így tudtak egymással beszélni, ha az egyik valamit nem tudott akkor ilyen stílusban magarázott neki a másik.
Velem is megpróbálták. Bosszút álltam, utána nem merték többet csinálni velem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!