Hogy csinálják ezek az emberek? Nektek mi a véleményetek róluk?
Figyelt kérdés
vannak azok az emberek akiket mindenki imád, mindenki szerint jófejek, ha társaságba vagyunk ők sztoriznak megállás nélkül, mindenki rájuk figyel, viccesek, mindenkivel megtalálják a hullámhosszot, az a program amit ők mondanak stb2021. okt. 16. 12:49
1/5 anonim válasza:
Nyilván színes, érdekes egyéniségek, ha mindenki figyelmét le tudják kötni.
Az emberek nem egyformák, vannak ilyenek is meg olyanok is, hogy minden zsák megtalálja a maga foltját.
2/5 anonim válasza:
Nem foglalnak állást a legtöbb dologban. Voltam ilyen szerepben bizonyos közösségekben, sok témát egyszerűen ignorálnom kellett és csak a mindenki számára szép dolgokról beszélni, olyan dolgokkal megszólítani mindenkit, ami neki pozitív és fontos dolog. Nem voltam nagyon s*ggnyaló, inkább passzív és szelektív. Minden balhéból kimaradtam.
Szerintem nem ez az az élet, amit érdemes keresni
3/5 anonim válasza:
Szerintem ilyen ember nem létezik, viszont neked nincsenek önértékelési gondjaid?
4/5 anonim válasza:
Az ilyen kozul sokak aztmondjak amit a masik hallani akar, meg akarnak felelni mindenkinek. Ritkabb h tenyleg ilyenek.
5/5 anonim válasza:
3. Vagyok ki pontozott le? Szerintük tényleg van olyan ember akit mindenki kedvel???????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!