Azok az emberek akiknek nincs lelkiismeret furdalásuk, nincs szükségük érzelmi kötődésre és érzelmileg függetlenek hogyan csináljak?
Figyelt kérdés
2020. dec. 10. 19:21
1/7 anonim válasza:
Lelkiismeret furdalása szerintem mindenkinek van. Max elnyomja magába vagy takargatja. Aminek általában oka van. Lehet bosszúból hajlik olyan tettre valaki, vagy pénz- vagy hatalomvágyból. Lehetséges hogy sérelmezték, bántalmazták korábban, ami kiölte belőle az érzelmeket. Kegyetlen nehéz visszaépíteni a szeretetet. Nagyon sivár lehet az élet érzelmek nélkül..
2/7 anonim válasza:
Pszichopaták, de belőlük "gyárilag" hiányzik.
3/7 A kérdező kommentje:
Hogy kell elnyomni?
2020. dec. 11. 09:19
4/7 anonim válasza:
Szerintem ők nem elnyomják, hanem erre nevelte őket az Élet. Én pl. szar, diszfunkcionális családban nőttem fel. Szüleim alig győztek kiutálni otthonról a huszas éveim elején.
Megléptem, független vagyok. Kötődni nem tudok, és igényem sincs rá, mivel már gyerekkorban sem tapasztaltam meg a biztonságos kötődést a "családomban".
Van egy férjem, aki szeret, de egyre inkább úgy érzem, hogy őt is csak kihasználom. Szar dolog ez, nem kell elítélni senkit érte, nem tudhatod, ki milyen "csomaggal" jött.
5/7 anonim válasza:
Pl. a Soros maga is azt mondja, hogy neki nincs lelkiismeretfurdalása.
Pszichológusok is írtak már könyveket arról, hogy még őket is megtévesztik emberek, akiknek nincs lelkiismeretük, csak eljátsszák, hogy van, amit tudnak, hogy elvárnak tőlük.
6/7 anonim válasza:
Ezek az emberek a pszicholaták és a szociopaták. Keress rá az antiszociális személyiségzavarra ha nagyon érdekel a dolog.
7/7 anonim válasza:
Vulkani vagyok, megtanultuk szabalyozni. Majd irok rolla, de most nem erek ra mert Kirk kapitany keres.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!