Szokták gyűlölni azokat az embereket akik mindig a helyeset teszik azon emberek akiknek a helytelen út nem okoz lelkiismereti problémát?
Figyelt kérdés
Mármint van olyan gondolatuk, hogy ez az izé hogy képzeli, hogy azt teszi ami a helyes, hogy ilyen idióta, balfék amiért mindig a helyeset cselekszi és nem lehet megrontani?2020. okt. 2. 11:20
2/5 anonim válasza:
Persze, most pl Berkiék kapcsán téma a szőrme, sokak szerint debil aki elutasítja a szőrmét, mert mi baj azzal, túlzó hülyeség rossznak látni.
Ugyanígy sokak szerint hülyék a hulladékmentesek, vegánok, környezettudatosak, fair-trade-et támogatók, autómentesek, állatvédők, stb. stb. (Biztos milli+1 ilyen téma van, én főleg a felsoroltak kapcsán találkoztam ezzel.)
3/5 anonim válasza:
Memento
Elgondolkozik hogy mekkora gané vagyok.
4/5 anonim válasza:
Nem gyűlölködöm. Lesz*rom mit csinál az x meg az y.
5/5 anonim válasza:
Ne vigasztald magad valotlan hülyeségekkel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!