Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » 17 éves vagyok 2012ben kezdtem...

17 éves vagyok 2012ben kezdtem az iskolát és meguntam végleg. Mindenképp ott hagyom. Beszélek németül angolból középfok is megvan. Nekem ennyi bőven elég. Munkám már lenne is. Azt olvastam aki 2012-Ben kezdte az iskolát az?

Figyelt kérdés
18 éves koráig tankötelezett. Ez igaz? Ha az igazgató nem jelenti akkor a hatóság tesz valamit? És ha jelenti?
2022. nov. 26. 22:16
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
100%
Összeteszem a két kezem, hogy nem lettem olyan mint te.
2022. dec. 2. 23:01
 32/41 anonim ***** válasza:
91%
Kíváncsi lennék arra az angolra, ha akkora perfekt vagy. Illetve azt sem értem, mitől lenne az angol szebb és kifejezőbb, mint a magyar, mikor ilyen gazdag szókincs a világon nincs, minden árnyalt érzelmet, gondolatot gyönyörűen lehet kifejezni. De ez már tényleg másodlagos. Menj ki külföldre, légy boldog. Azt viszont megsúgom, hogy süt a válaszodból, hogy neked nem a sulival vagy Magyarországgal van bajod, hanem magaddal, és külföldre a személyiségedet is vinni fogod magaddal. De azért hajrá.
2022. dec. 2. 23:55
 33/41 anonim válasza:
100%

Hagyd csak,a kérdező okosabb mindenkinél, nem kell az észhez érettségi mint látod :D okos, ügyes, ha cigit tud venni 18 alatt akkor megold mindent, talpraesettségből már levizsgázott jelesre. :)

De legalább védekezik, így nem szaporodik tovább.

18 év alatt már van $z€x, biztos nagyon érett párkapcsolatban, tud cigit venni, anyu apu valszeg nem tudja eltartani a hátsóját luxusban, így a világ legrosszabb emberei. Lehet, hogy a tanárai beszólnak neki mert 2-es érdemjegyen kívül más nincs ott, így elege van a suliból. Menjen csak külföldre semmi nélkül, majd ott a körülményeket megtapasztalja, aztán jönnek majd sorra a kis Rómeók meg Júliák, (Shakespeare, ő már nem egy ocsmány magyar) arra meg talán majd kap valamit. Ha mégse, akkor majd jön vissza az ocsmány országába, ahol meg a dolgos emberek fizetéséből majd az utcán felneveli mind az 5 gyereket.

2022. dec. 3. 10:38
 34/41 A kérdező kommentje:
Jézust hívom segítségül hogy lehetnek ilyen idióták az emberek? Utolsó válaszoló. Honnan veszed hogy 5 gyerekem lesz mikor egy sem lesz? És hirtelen honnan tudod hogy milyenek a szüleim milyen jegyeim vannak? Megáll az eszem legalább jót röhögök itt😂
2022. dec. 3. 19:16
 35/41 anonim ***** válasza:
Járj a magad útján, aztán majd meglátod a saját veszted fog egyszer veled szembe menni. Pedig lehetett volna belőled ennél több is, de ez rajtad múlt.
2022. dec. 3. 19:51
 36/41 anonim ***** válasza:
41%

"mitől lenne az angol szebb és kifejezőbb, mint a magyar, mikor ilyen gazdag szókincs a világon nincs"

Ez gyakori tévhit az olyanok között, akik csak a leegyszerűsített Basic English-sel találkoztak, és egyetlen regényt nem olvastak még el angolul.

Az angol szókincs természetesen sokkal nagyobb a magyarnál.

2022. dec. 3. 20:21
 37/41 A kérdező kommentje:
Tényleg ez volt az utolsó kérdésem az oldalon brutális ami itt van
2022. dec. 3. 22:36
 38/41 anonim ***** válasza:
Nem is baj szerintem.
2022. dec. 4. 11:08
 39/41 anonim ***** válasza:
100%
Várjuk azt még meg. Ha majd kint leszel, és jön a kérdés, hogy hogy kell a mosógépet bekapcsolni, akkor majd segítünk.
2022. dec. 4. 11:09
 40/41 A kérdező kommentje:
Ez a világ tényleg felrobbanhatna. Nem érzik az emberek ( a legtöbb válaszoló😂) nem érzik hogy mennyire bunkók és mennyire indokolatlanul aaa nembirom
2022. dec. 4. 21:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!