17 éves vagyok 2012ben kezdtem az iskolát és meguntam végleg. Mindenképp ott hagyom. Beszélek németül angolból középfok is megvan. Nekem ennyi bőven elég. Munkám már lenne is. Azt olvastam aki 2012-Ben kezdte az iskolát az?
Hagyd csak,a kérdező okosabb mindenkinél, nem kell az észhez érettségi mint látod :D okos, ügyes, ha cigit tud venni 18 alatt akkor megold mindent, talpraesettségből már levizsgázott jelesre. :)
De legalább védekezik, így nem szaporodik tovább.
18 év alatt már van $z€x, biztos nagyon érett párkapcsolatban, tud cigit venni, anyu apu valszeg nem tudja eltartani a hátsóját luxusban, így a világ legrosszabb emberei. Lehet, hogy a tanárai beszólnak neki mert 2-es érdemjegyen kívül más nincs ott, így elege van a suliból. Menjen csak külföldre semmi nélkül, majd ott a körülményeket megtapasztalja, aztán jönnek majd sorra a kis Rómeók meg Júliák, (Shakespeare, ő már nem egy ocsmány magyar) arra meg talán majd kap valamit. Ha mégse, akkor majd jön vissza az ocsmány országába, ahol meg a dolgos emberek fizetéséből majd az utcán felneveli mind az 5 gyereket.
"mitől lenne az angol szebb és kifejezőbb, mint a magyar, mikor ilyen gazdag szókincs a világon nincs"
Ez gyakori tévhit az olyanok között, akik csak a leegyszerűsített Basic English-sel találkoztak, és egyetlen regényt nem olvastak még el angolul.
Az angol szókincs természetesen sokkal nagyobb a magyarnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!